На Хмельниччині вже 193 дитини отримали щеплення від COVID

На Хмельниччині вже 193 дитини отримали щеплення від COVID
Ілюстративне фото
  • В області на коронавірус хворіє 1 500 дітей.

На Хмельниччині за минулу добу ще 1089 людей захворіли на Covid.  Завантаженість ліжок в закладах, що надають стаціонарну допомогу хворим з коронавірусом, залишається на рівні минулої доби. Окрім цього, по області спостерігається ріст захворюваності серед дітей. Станом на сьогодні, 11 листопада, на Хмельниччині лікується 1500 дітей. Про це під час брифінгу заявив в.о. генерального директора ДУ “Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України” Микола Габрикевич.

Нещодавно Міністерство охорони здоров’я порадило щеплювати проти коронавірусу дітей від 12 років вакциною Pfizer. Для цього пацієнт має пройти огляд у сімейного лікаря та мати всі щеплення відповідно до віку. 

За словами Миколи Габрикевича, наразі в області зроблено 193 щеплення дітям віком 12-15 років. По дві дози отримали 54 дитини. У віковій групі 16-17 років зроблено 1010 щеплень. Другою дозою вже вакциновано 255 дітей.
 
Як зазначають у пресслужбі Хмельницької ОДА, наразі Хмельниччина в достатній кількості забезпечена вакцинами, зокрема роздано ще 14 тисяч доз Pfizer. В наявності 7 тисяч доз AstraZeneca та 40 тисяч доз CoronoVac. Також найближчими днями очікується надходження додаткової партії Pfizer в кількості 43 тисячі доз.

Відео дня

Читайте також:

Де в Хмельницькому можна вакцинуватися за записом. Адреси і графік роботи

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (54)
  • Roman

    Ага, розкажіть, що вакцинувалися діти в Україні. Це просто агатацію, людей готують... Ох ці новини, знають як керувати людьми.
  • Игорек

    В штатах і в Ізраїлі вже давно шеплюють нею дітей , переносять дуже добре
  • Анастасія Сироїжко

    Вакцина послаблює імунітет, таким чином люди які її зробили хворіють часто, можливо легше але це не факт, краще вже не колотися а ніж через 3-5 зрозуміти що вона була не потрібна

    Яна Велинская reply Анастасія Сироїжко

    Бред сивой кобылы.....
    Так не вакцинируйся, сиди дома и жди, может прихватит по полной, только потом поздно будет
  • Любовь Любаша

    Це прямий натяк на вакцинацію дітей, далі буде примусово!!!!😡😡😡

keyboard_arrow_up