На Хмельниччині вже працює 6 центрів вакцинації від COVID: де саме

На Хмельниччині вже працює 6 центрів вакцинації від COVID: де саме
Ілюстративне фото
  • У Хмельницькі області два щеплення вже отримали 51 649 мешканців.
  • Нагадуємо, де розташовані центри вакцинації. 

На Хмельниччині першою дозою отримали щеплення вже 89567 осіб: 28417 осіб - вакциною AstraZeneca, 35834- Pfizer-BioNTech, 23831 - Sinovac Biotech, 1485 - Moderna.

Два щеплення проти коронавірусу вже має 51649 осіб, тобто 57,7% від усіх, хто розпочав вакцинацію. Про це повідомляють у пресслужбі Хмельницької облдержадміністрації.

Загалом від старту вакцинальної кампанії в області зроблено 141216 вакцинацій.

Відео дня

Де роблять щеплення на Хмельниччині?

Наразі в області відкрили вже 6 центрів вакцинації. Найперші запрацювали у Хмельницькому, Кам'янці-Подільському, далі щеплення стартувало у Шепетівці, Волочиську. Вчора запрацювали центри у Старокостянтинові і сьогодні у Красилові. Щеплення проводять вакциною Moderna. Список та адреси пунктів щеплення на Хмельниччині можна переглянути за посиланням. 

До слова, центр вакцинації на Володимирській у Хмельницькому на вихідні проводитиме вакцинацію осіб, що мають отримати другу дозу вакцини Coronavac.

Пам'ятка від МОЗ:

  • Якщо вам відмовляють у вакцинації через нестачу вакцин, слід звертатись до Департаменту охорони здоров’я ОДА за телефоном: (0382) 79-50-32, 76-51-65.
  • Запис у чергу на вакцинацію через сайт чи мобільний додаток “Дія” перестає працювати, адже тепер кожен охочий може записатися безпосередньо на саме щеплення.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up