На якому місці Хмельниччина за темпами вакцинації від COVID - рейтинг

На якому місці Хмельниччина за темпами вакцинації від COVID - рейтинг
Ілюстративне фото
  • Антикорупційний штаб проаналізував кількість вакцинованих в кожній області.
  • Де в Україні найбільше і найменше щеплень і яка ситуація на Хмельниччині?

Щеплення проти коронавірусу отримали вже 2,17 мільйонів українців, що складає 5,08% населення. У громадській організації «Антикорупційний штаб» вирішили скласти рейтинг областей за кількістю провакцинованих мешканців станом на 7 липня. Аналізували кількість людей і загальний відсоток вакцинованих на 10 тисяч населення.

Як йдеться у дослідженні, наразі лідирує столиця і Київська область, де вакцинували відповідно 10,22% та 8,14%. До п’ятірки лідерів за кількістю щеплень увійшли також Полтавська, Миколаївська та Вінницька області. 

Найменша кількість щеплень виявилась у Луганській, Чернігівській, і Донецькій областях. 

Відео дня

Хмельниччина опинилась у рейтингу посередині - не десятому місці. Станом на 7 липня в області вакцинувались 68 270 осіб, що складає 5,44% від усього населення області (1,2 мільйона осіб). Поки це середній показник в Україні. Щільність вакцинованих так само на середньому рівні — 544 особи на 10 тисяч населення. 

Як ми повідомляли раніше, станом на вчора, 8 липня,  голова Хмельницької ОДА заявив, що кількість щеплених перетнула позначку у 100 тисяч. 

Довідка:

«Антикорупційний штаб» проводить систематичний моніторинг процесу вакцинації по всій Україні. Усіх небайдужих просять повідомляти про факти порушень під час процесу вакцинації — це можна зробити через Карту вакцинації (https://vac.shtab.net/).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Іван Косин

    Хмельницкий медіки.повний жах.без грошей некажіт доброго дня.і всі заочно вивчені.повний жах.

keyboard_arrow_up