Порушень на 8,3 мільйона: результати перевірки перинатального центру в Хмельницькому

Порушень на 8,3 мільйона: результати перевірки перинатального центру в Хмельницькому
  • Аудитори перевірили використання бюджетних коштів за останні чотири роки.
  • Виявили непродуктивні витрати, фінансові порушення та інше.

Хмельницький міський перинатальний центр розташований на вулиці Пулюя (раніше Хотовицького). Нещодавно до цього комунального закладу завітали працівники Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області.  Перевірили використання коштів і майна за чотири роки

Аудитори встановили недоліків та порушень на 8,3 млн гривень. Зокрема, йдеться про:

  • Відео дня
    /li>

Також було здійснено перевірку закупівлі підприємством електричної енергії, де виявлено безпідставне внесення змін до істотних умов договору щодо збільшення ціни.

“Держаудитслужба вжила заходів для підвищення ефективності діяльності перинатального центру та надала необхідні рекомендації, які наразі об’єкт контролю виконує для усунення виявлених порушень”, - йдеться у повідомленні управління.

Довідково: КП «Хмельницький перинатальний центр» розташований у Південно-Західному мікрорайоні міста та надає комплексні медичні послуги на етапі підготовки до вагітності, ведення вагітності, пологів, виходжування новонароджених від 500 г та супроводу дітей до повноліття.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Валентина Кондарева

    А чотири роки підряд перевіряючих не було? Все місто знало і знає,які "порядки" в цьому закладі,аж тепер вирішили "перевірити"? А далі- що? ..Хіба що посварять,що не збереглися...
  • Бронислава Горобец

    Кого за ці порушиння притягнули  до відповідальності ?
  • Яків Мазур

    Пишіть так щоб люди розуміли суть. Вкрали чи не вкрали? А то порушення на ---- мільйона. Порушення, наприклад, із статті витрат на шприци гроші витратили на швабри. Це є порушення але не кража і швабри теж потрібні.
  • Читач95

    Ропотан пішов,а система не змінилась!!!
    Гроші як вимагали,так і вимагають!
    А може того й пішов,бо накрав через край...

keyboard_arrow_up