Ще одна область перейшла в "червону" зону: яка ситуація на Хмельниччині

Ще одна область перейшла в "червону" зону: яка ситуація на Хмельниччині
  • Вже два регіони перебувають в “червоній” зоні епіднебезпеки.
  • Дізнавайтесь, яка ситуація з показниками на Хмельниччині.

Вже друга область в Україні “почервоніла”. Услід за Івано-Франківською, карантинні обмеження посилюють і в Рівненській області. “Червоний” рівень епідемічної небезпеки там почне діяти у четвер, 27 січня. Відповідне рішення прийняли під час позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, передає “Українська правда”.

"За результатами Державна комісія вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 27 січня 2022 року "червоний" рівень епідемічної небезпеки на території Рівненської області", - йдеться у повідомленні.

Згідно з даними МОЗ, в Україні вже 14 областей перебувають у "помаранчевій" зоні епідемічної небезпеки, в тому числі і Хмельницька. Яка ситуація у нас?

Відео дня

Станом на 25 січня Хмельниччина перебуває у “помаранчевій” зоні. За даними Мінздоров’я, наша область три дні поспіль перевищує показник “коефіцієнт виявлення випадків інфікування”. До прикладу, 22 січня він становив 22,6%, а 23 січня - 24,3%. Всі інші показники теж зростають. Зокрема, рівень госпіталізації складає 50,4 на 100 тисяч населення. Завантаженість ліжкомісць по Хмельницькій області наразі 42,5%. За останніх три доби цей показник теж підскочив. Детальніше про показники рівня захворюваності за даними МОЗ, дивіться за посиланням. 

Нагадаємо, за минулу добу на Хмельниччині підтвердили 579 нових випадків Covid. Від ускладнень померли десятеро хворих. 

Читайте також:

У Хмельницькому сотні учнів навчаються “дистанційно”. Чи можуть закрити школи?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Alex Domanskyi

    От омикрона карантин и маски мало спасают, ну только если совсем закрыться дома и переждать месяц. Лучшие быть привитым, тогда 99,9, что даже когда заболеешь, переносится болезнь легко. А так можно загреметь в больницу запросто.
  • Юрій Марцінкевич

    Потрібно запровадити жорсткіші карантинні заходи а то буде біда

    Яна Велинская reply Юрій Марцінкевич

    Запровадь себе заходи, засунься, сиди дома и не вякай, достал уже своей писаниной
  • ЧитачЧитачів

    А на Хмельниччині зачекають коли за добу буде понад 2000, тоді і переведуть.

keyboard_arrow_up