Ще одне місто на Хмельниччині переводить школярів на “дистанційку”

Ще одне місто на Хмельниччині переводить школярів на “дистанційку”
  • На дистанційне навчання переходить ще одне місто Шепетівського району. 

Хмельниччина перебуває у “помаранчевій” зоні. Щоденно медики фіксують все більше хворих на Covid-19. А у вихідні Хмельницька область навіть опинилась у лідерах за кількістю нових випадків коронавірусу. 

Вслід за Нетішином, посилюють карантин і в Славуті. Там теж запланували перевести школярів на дистанційне навчання. Відповідне рішення прийняли сьогодні, 24 січня, під час за­сі­дан­ня місь­кої ко­мі­сії з пи­тань тех­но­ген­но-еко­ло­гіч­ної без­пе­ки та над­зви­чай­них си­ту­ацій ви­ко­нав­чо­го ко­мі­те­ту Сла­вутсь­кої місь­кої ра­ди.

У режим дистанційного навчання з 25 січня переводять заклади освіти (крім зак­ла­дів дош­кіль­ної ос­ві­ти) та куль­ту­ри Сла­вутсь­кої місь­кої те­ри­то­рі­аль­ної гро­ма­ди у ре­жим дис­танцій­но­го нав­чання.

Відео дня

"...До пок­ра­щен­ня епі­де­міч­ної си­ту­ації на те­ри­то­рії Сла­вутсь­кої місь­кої те­ри­то­рі­аль­ної гро­ма­ди. Та­ка про­по­зи­ція бу­ла під­три­ма­на од­но­го­лос­но чле­на­ми ко­мі­сії. Про від­новлен­ня оч­ної фор­ми нав­чання гро­мадсь­кість бу­де по­ві­дом­ле­но до­дат­ко­во», - йдеться у повідомленні ви­ко­нав­чо­го ко­мі­те­ту Сла­вутсь­кої місь­ко­го ра­ди.

Нагадаємо, у Нетішині учнів перевели на дистанційну форму навчання з 24 січня. Попередньо, школярі навчатимуться у такому форматі до 31 січня.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Татьяна Гамрецькая

    Надоїли вже з тою короною !

keyboard_arrow_up