Склали рейтинг гінекологів, яким довіряють хмельничанки

Склали рейтинг гінекологів, яким довіряють хмельничанки
  • Минулого року лікарі міського перинатального центру вели вагітність у 1 294 осіб.
  • До кого з лікарів йшло найбільше жінок? Склали рейтинг з ТОП-10 акушерів-гінекологів.  
Ведення вагітності - важливий етап у житті кожної жінки. Огляди, аналізи й відповіді на численні запитання пацієнток - усім цим займаються акушери-гінекологи. Вагітні хмельничанки можуть ставати на облік у міському перинатальному центрі на Хотовицького. У 2020 році лікаря на найближчі 9 місяців собі обрали 1 294 особи. Про це повідомляють в управлінні охорони здоров’я Хмельницької міськради. 

Як розповів головний лікар міського перинатального центру Андрій Ропотан, ставати на облік жінкам рекомендується до 12 тижнів вагітності. Тобто, у першому триместрі. Веденням вагітності в закладі займаються дільничні акушери-гінекологи. За кожним закріплені адреси. Тож жінки можуть обслуговуватися в лікарів за місцем проживання або обрати акушера-гінеколога собі до душі. Андрій Ропотан каже, що саме останній варіант є найбільш популярним серед жінок. 

Найбільше хмельничанок обрали гінеколога Каретну Анну Олександрівну

У період із 01.01.20 по 15.12.2020 вагітні перебували на обліку в 40 акушерів-гінекологів. Ми обрали десятку тих, до кого звернулося найбільше жінок. Таким чином, склали рейтинг лікарів. 

Найбільше вагітних у вище вказаний період обслуговувала Каретна Анна Олександрівна. На обліку в лікарки перебувало 116 хмельничанок. Популярною серед майбутніх мам була Бойцун Лілія Антонівна. Гінеколог вела вагітності в 78 жінок. 

Відео дня

До Кудли Олесі Анатоліївни звернулося 77 жінок. Маліванчук Ольга Василівна вела вагітність у 72 осіб. А Сухораб Ірина Миколаївна - у 70. Хто ще увійшов до десятки найпопулярніших лікарів, дивіться нижче, в інфографіці. 

Найменше вагітних минулого року звернулося до Василевської Ірини Павлівни. На обліку в медика перебувала одна жінка. Головний лікар Андрій Ропотан каже, що причина цього - рівень професійності.

Всього троє вагітних довірилися Ногаєвій Наталії Таірівні. За словами Андрія Ропотана, медик здебільшого працює із патологіями шийки матки. 

Лише четверо вагітних звернулися минулого року до Надгребельної Аліни Олександрівни. Причина - робота гінеколога на пів ставки й ведення жінок із ускладненнями вагітності.

Як відгукуються хмельничанки про популярних акушерів-гінекологів

Записатися на прийом до будь-якого лікаря можна за допомогою сервісу medics. А також ознайомитися із короткими відомостями про медика, залишити про нього відгук й поставити свою оцінку. Ми поцікавилися, що пишуть про акушерів-гінекологів, які виявилися найпопулярнішими серед вагітних у 2020 році. 

Каретна Анна Олександрівна. Про лікаря залишили 7 відгуків. Усі вони є позитивними. Жінки висловлюють свою подяку й радять медика іншим. Хмельничанки оцінили фахівця найвищим балом.

Бойцун Лілія Антонівна. Про акушера-гінеколога залишили 29 коментарів. Серед них - лише один не на користь медика. Одна з хмельничанок розповідає, що лікарка розмовляла з нею  “на межі з хамством”. Загалом Лілію Антонівну оцінили найвищим балом.

Кудла Олеся Анатоліївна. 22 жінки залишили відгук про лікарку. Усі позитивні. Оцінили медика найвищим балом.

Маліванчук Ольга Василівна. Усього є 15 коментарів, один з яких негативний. Хмельничанка пише про некоректне ставлення до неї, як до пацієнтки. Попри це на medics лікарку оцінили високим балом.

Сухораб Ірина Миколаївна. Всього 11 відгуків. 4 із них - не на користь лікарки. Жінки пишуть про те, що медик призначає чимало коштовних аналізів. Із 5 можливих, гінекологу поставили 4 бали. 

Вакалюк Людмила Петрівна. 11 коментарів, серед яких 1 негативний. Хмельничанка каже про некоректне відношення лікарки. Оцінили гінеколога чотирма балами.

Пажава Русудан Отаріївна. Хмельничани залишили про лікарку 13 відгуків. Всі вони позитивні. Роботу медика оцінили найвищим балом.

Стаднічук Наталія Михайлівна. Лікарці поставили найвищу оцінку. Серед 11 залишених коментарів, усі є позитивними.

Пшенична Жанна Вікторівна. 5 із 5 балів поставили лікарці. Серед 16 коментарів - 1 негативний. Жінка зазначила стосовно ігнорування лікарем правил обстеження пацієнтів.

Михалюк Олена Михайлівна. Про акушера-гінеколога залишили 1 позитивний відгук. А також поставили найвищий бал - 5.

 

Медзаклади в Хмельницькому, де приймають гінекологи, є на сайті 20 хвилин. Тут ви можете переглянути відгуки про кожного медика, який вас цікавить.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (131)
  • Алла Федорчук

    А хто народжував в Кудерської Ірини Олександрівни ?
  • Ирина Ириновна

    Дівчата який врач вилікував ендометріоз комусь?
  • Михайло Цимбалюк

    Хто має номер до Кудли О.А))
  • Люба Беляєва

    Паюк Наталя Михайлівна чудовий лікар, у мене 2 синочки, велике дякую за вашу професійність.

keyboard_arrow_up