“Тільки б залишився живий”: 13-річний хлопчик потребує допомоги після аварії на Волочиській

“Тільки б залишився живий”: 13-річний хлопчик потребує допомоги після аварії на Волочиській
  • Дитина пережила складну операцію та знаходиться в реанімації.

  • Лікарі кажуть, що Сергійко житиме. Однак може залишитися інвалідом. 

  • Багатодітній родині потрібна допомога.

Родина Олійник нещодавно переїхала до Хмельницького із Волочиського району. В селі Мочулинці, де жила сім’я, роботи не було. Тому чоловік Мар’яни вирішив спробувати долю у місті. Тут він швидко знайшов роботу, влаштувався вантажником, а згодом забрав до себе дружину та дітей. Сім’я стала винаймати житло на Дальніх Гречанах. Згодом роботу, продавцем, знайшла і Мар’яна. Жили не зовсім бідно, але й не "шикували". А нещодавно в двері родини постукала біда. 

6 травня на вулиці Волочиській автомобіль "ВАЗ 2109" збив 13-річного хлопця. Дитину відвезли до лікарні та терміново прооперували. Юним велосипедистом виявився син Мар’яни - Сергій. 

Мар’яна згадує, що того дня чоловік сповістив її, про бонусні кошти на картці в одному з продуктових супермаркетів. Жінка нагодувала дітей і вирішила поїхати на закупи. З собою взяла молодшого сина, а старший Сергій злишився, щоб прибрати в улюбленої тваринки. Вдома у родини живе шиншила. 

Відео дня

В магазині Мар’яна була кілька годин. Потім зателефонувала додому і сказала синові, що повертається. Сергій вирішив піти на зустріч мамі та братові і допомогти їм із продуктами.

Щойно жінка поклала телефон до кишені, як він подзвонив. По той бік слухавки була власниця квартири, яку винаймає родина. Вона розповіла Мар’яні, що під авто потрапив хлопчина із їхньої вулиці. 

Жінка покинула пакети з продуктами посеред дороги і стрімголов полетіла до місця аварії. Каже, що побачила два екіпажі поліції, “швидку” та “море” людей. Сергійка до того моменту вже забрала “швидка”. Мар’яна разом із сусідом поїхала вслід за нею до лікарні. А в голові у жінки була лише одна думка “Тільки б вижив”.

В лікарні хлопчика відразу повезли до операційної. У нього була важка черепно-мозкова травма, тріщина над правим оком, розтрощена щелепа, вибиті 4 зуби, розрізана губа та зламана права нога.

Зараз хлопчик перебуває в реанімації. Він прийшов до тями та знаходиться під постійним наглядом лікарів. Поки Сергійко не розмовляє, видає лише певні звуки. Біля палати постійно чергують родичі. Сім’я у хлопчика велика: двоє братів та сестра. Всі вони чекають на братика вдома та сподіваються, що він швидко стане на ноги. Однак, за прогнозами лікарів, станеться це не відразу. Попереду дитину чекає важка реабілітація та робота з психологом. 

Фото надала Мар'яна Олійник

Допомогти Сергійку можна, перерахувавши кошти на картку Альфа-Банку, яка належить його мамі. Мар’яна вдячна будь-якій підтримці.

Реквізити: 5355 5711 2005 2741 - Мар’яна Олійник.

Відправити кошти можна також на картку Приватбанку, яка належить тату хлопчика.

Реквізити: 5168 7573 2845 6001 - Станіслав Олійник.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (117)
  • Оксана Гапеєва

    ++++++++++++++++++++
  • Аня Осташук

    Господи допоможе одужати..
  • Людмила Гищук

    +++++++++
  • Володимир Фігурний

    +++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up