В інфекційній лікарні від коронавірусу помер чоловік

В інфекційній лікарні від коронавірусу помер чоловік
Фото ілюстративне
  • Сьогодні, стало відомо про ще одну смерть від COVID-19  в області.
  • Хвороба забрала життя мешканця Кам'янець-Подільського району.

У Хмельницькій області зафіксували ще один летальний випадок у результаті захворювання на COVID-19. Про це сьогодні, 3 травня, повідомили у пресслужбі ОДА.

У Хмельницькій інфекційній лікарні помер 67-річний мешканець Кам'янець-Подільського району., у якого було підтверджено коронавірус.

Відтак, це уже 6 смерть від коронавірусу в області. Раніше в області уже зафіксували 5 летальних випадків від коронавірусу. Серед померлих черниця із Летичівського району, чоловік з Чемеровецького району, 82-річна жінка з Хмельницького та 74-річний чоловік із Шепетівки. Ще один летальний випадок внаслідок коронавірусу було підтверджено вже посмертно — у медпрацівниці Хмельницької центральної районної лікарні.

Відео дня

Читайте також: 

Коронавірус та карантин: новини 3 травня (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

COVID-19 підтвердили у священника з Нетішина

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Leonid Fylymonowych

    Чому приховують процент смертності?
  • Sidorcuk Masa

    «  Це не пневмонія. Людина при CoVid-19 задихається як від чадного газу  ШВЛи тут – безпомічні?         Те, що ви зараз прочитаєте, побачите і почуєте стає дедалі більш домінуючою гіпотезою серед лікарів світу.  Показником є те, що клініки повсюдно відмовляються від активного застосування апаратів ШВЛ, розуміючи, що ті не стільки лікують, як іноді навіть – вбивають пацієнта.  Так чи інакше, але підключати коронавірусних хворих до ШВЛ намагаються лише в самому крайньому випадку. Для багатьох є очевидним, що:  Характер ушкодження легень при CoVid-19 є – іншим, ніж при пневмоніях: механіка легень, як виглядає, не порушується. Потреби «дихати замість пацієнта» апаратом ШВЛ немає. За цією гіпотезою людина задихається не від того, що в неї перестають працювати легені, а тому, що в неї, умовно кажучи,  Перестає «працювати» – кров.  Коронавірус, як тепер обстоює низка вчених, у першу чергу масово руйнує гемоглобін, який переносить судинами кисень  Кров людини ураженої коронавірусом – при важкому перебігу хвороби – перестає засвоювати в легенях кисень та розносити його по тілу.   Людина таким чином починає задихатися точно як при отруєнні чадним газом чи ціанідом (ціаністим калієм/синильною кислотою).

    алевтина reply Sidorcuk Masa

    Валя, как там пай?

    Олена Олексіївна reply Sidorcuk Masa

    Sidorcuk Masa дааа... Понты дороже денег 😂

    Sidorcuk Masa reply Sidorcuk Masa

    Я - амбиверт — тип личности между интровертами и экстравертами.

    Олена Олексіївна reply Sidorcuk Masa

    Sidorcuk Masa ти хто??

    Міхал Хіжняк reply Олена Олексіївна

    конь в пальто, що не вс
    есівно, людина розумні речі пише.
  • Sidorcuk Masa

    ..." Ця статистика підтверджує факт, досліджений англійськими вченими, що апарати ШВЛ не допомагають при гострому респіраторному дистрес-синдромі. Потрібні апарати оксигенації  ЕКМО, так звані "штучні легені", які підтримують функцію газообміну в організмі. Апарати ШВЛ навпаки, можуть навіть негативно вплинути на легеневу тканину при коронавірусі. А тут всі буквально помішалися на тих ШВЛ.
  • Олекса Шумейко

    А може і не через коронавірус.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up