Ротавірус у Хмельницькому: госпіталізували вже 26 дітей

Ротавірус у Хмельницькому: госпіталізували вже 26 дітей
Ілюстративне фото з сайту goldvoice.club
  • Два дні тому до медичного закладу почали надходити діти з ознаками харчової інфекції.

  • Зараз дітей до 2 років уже 26. В більшості з них діагностували ротавірус.

У міській інфекційній лікарні перебувають 26 дітей до 2 років, які мають симптоми харчового отруєння. Серед них діагноз «ротавірусна інфекція» поставили 22 пацієнтам. Наймолодшій дитині — 8 місяців. Трьох малюків поклали до реанімації.

Серед хворих є 18 дітей, які харчувалися в «молочній кухні» при міській дитячій лікарні. З них ротавірусну інфекцію підтвердили у 13 пацієнтів. Про це журналістам vsim.ua розповіла заступник головного лікаря інфекційної лікарні Нінель Марцонь.

Нагадаємо, що діти надходили до інфекційної лікарні впродовж двох останніх днів з різних мікрорайонів міста. Зараз «молочна кухня» не працює. Там проводять перевірки. За словами головного лікаря міської дитячої лікарні Наталії Зимак-Закутньої, у працівників ротавірусної інфекції не виявили. Чи є «молочна кухня» джерелом інфекції, наразі невідомо.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Геннадий Евген

    Почему удаляете коменты? Правда-матка глаза колет?

    Автор reply Геннадий Евген

    Ваш попередній коментар був видалений через наявність в ньому нецензурних і образливих висловів.
  • ОЛЬГА

    Не брешіть.Це тільки молочна кухня.Моя дитина в 10 місяців чахне на очах.Схудла вже 1кг.Мучається,страждає.Ми нікуди не ходимо.ЦЕ тільки там!!!Не прикривайте один одного.У вас теж є діти.Буде мати великий гріх.

    Baranovskaya Irina reply ОЛЬГА

    Нам взагалі одного разу в сирковій масі з молочної кухні попалося кусок якоїсь ганчірки, після того ніякої молочної кухні!
  • Надія Шевчук

    Не розберуться, а шуму добре нароблять(

    Надія Шевчук reply Надія Шевчук

    Я дуже надіюся, що остаточні результати підтвердять, що молочна кухня ні при чому. Бо після не означає внаслідок.  Дуже не хочеться сумніватися в якості їхньої продукції, бо самі нею користуємося. Сама не знаю чому так впевнена,  але якби це справді була їхня вина,  то постраждалих було б набагато більше.

    Inna Korol reply Надія Шевчук

    Надія Шевчук  що ви маєте на увазі ?
  • Дарья Андрощук

    Ротовірус, на скільки мені відомо, як оспа, раз перехворів і виробляється імунітет. Скоріше за все норовірус.

    Автор reply Дарья Андрощук

    Імунітет, як пояснюють медики, покращується після першого захворювання. Але не гарантує того, що не буде ще одного.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up