В Україні можуть посилити карантин через зростання кількості хворих на COVID-19

В Україні можуть посилити карантин через зростання кількості хворих на COVID-19
Фото ілюстративне
  • Минулої доби в країні встановлено антирекорд з виявлення нових хворих на COVID-19.
  • У МОЗ це пояснюють нехтуванням українцями правилами безпеки після пом'якшення карантинних заходів. 
  • Через це у міністерстві "будуть вживати заходи".

За минулу добу в Україні зафіксували "антирекорд" за кількістю нових випадків захворювання на COVID-19. Через це  МОЗ пропонуватиме посилити карантинні заходи в Україні. Про це повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов на брифінгу 11 червня.

  • "Такого антирекорду в нас ще не було. Навіть у самі важкі часи – у квітні, коли в нас була напружена ситуація…. Уже протягом тижня ми спостерігаємо підвищену кількість зареєстрованих випадків коронавірусної хвороби", - сказав він.

Степанов наголосив, що попри скасування певних карантинних обмежень загроза нікуди не поділася.

  • "Подивіться на вулиці й навколо: ми всі вийшли з карантину, ми всі вирішили, що його вже не існує, що такої загрози як COVID-19 немає... У нас відбувається пом’якшення карантину. Коли ми йшли на це, ми, в тому числі, слухали вас, розуміли, що ви всі втомилися.  Але етапи послаблення були чітко прораховані з урахуванням тих заходів безпеки, які повинні бути. Чомусь усі вирішили, що їх можна вже не дотримуватися повністю…", - зазначив він.

Міністр закликав українців продовжувати дотримуватися карантину та підкреслив, що при дотриманні заходів кількість випадків і можливість інфікування повинні знижуватися. 

Відео дня
  • "Звичайно, у ситуації, коли в нас є таке підвищення кількості, ми будемо пропонувати проведення певних заходів – заради вашого здоров’я і життя", - резюмував він.

Друзі, а ви погоджуєтесь з тим, що карантинні обмеження варто посилити знову?

Опитування

Чи потрібно посилити карантин?

Читайте також:

Нові випадки COVID-19 на Хмельниччині: хворобу підтвердили у медпрацівників 

У Хмельницькому можуть запустити платне тестування на коронавірус: яка ціна 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Таня

    почему во всех странах все как мы были на карантине и после цифры снизились а у нас нет? как так)
    все страны вышли из карантина, более менее все открыто. кроме перелетов. и то с 1 июля. а у нас что?
  • Elena Dostavka

    а Степанову то чё,тю.....Не он же думать будет за какой хрен люди свои семьи прокормить должны.

    Таня reply Elena Dostavka

    вот за карантин те, у кого работы не закрывались. и наоборот.
  • Юрій Гудок

    Карантин потрібно обов'язково робити суворішим

    Таня reply Юрій Гудок

    противогази з китаю?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up