В Україні стартує п'ятий етап COVID-вакцинації

В Україні стартує п'ятий етап COVID-вакцинації
Фото ілюстративне
  • На цьому етапі щеплення можуть отримати всі бажаючі віком від 18 років.
 

В Україні з 21 липня розпочинають п’ятий етап вакцинації від COVID-19, під час якого щеплення можуть отримати всі бажаючі віком від 18 років.

  • “Ми в Україні готуємося до потенційного можливого зростання кількості випадків коронавірусної хвороби, яке може бути спричинено штамом Delta. Але один з найкращих елементів захисту - велика кількість охоплення щепленням... МОЗ оголошує відкриття п’ятого етапу вакцинації від COVID-19. З 21 липня всі дорослі старше 18 років, які хочуть вакцинуватися, можуть зробити щеплення. Ви можете вакцинуватися у найближчому пункті щеплення, центрі масової вакцинації, або до вас може приїхати мобільна бригада, якщо ви записані в чергу як організований колектив, в якому працює понад 50 осіб”, - повідомив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко під час брифінгу.

Як нагадують у МОЗ, записатися на вакцинацію від COVID-19 можна до пунктів щеплень, які діють у більшості закладів первинної медичної допомоги, зателефонувавши в реєстратуру відповідного закладу. Також за телефоном чи онлайн можна зареєструватися на щеплення до центрів масової вакцинації, які відкриваються в різних містах України та працюють у робочі й вихідні дні.

Інформація про пункти та центри щеплення та графік їх роботи розміщена на сайті.

Відео дня

Читайте також: За вихідні на Хмельниччині зробили 1,5 тисяч щеплень від COVID
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up