Як можна потрапити в комунальний басейн на Зарічанській

Як можна потрапити в комунальний басейн на Зарічанській
Фото із сайту Хмельницької міської ради
  • У Хмельницькому відкрився комунальний басейн.
  • Там встановили тариф - 80 гривень за годину.
  • Журналісти vsim.ua вирішили перевірити, як можна записатися до басейну і на яких умовах туди пускають.
  • Записатися на сеанс плавання виявилося не так вже і просто.

У Хмельницькому по вулиці Зарічанська 11ж відкрився новий комунальний басейн. Кілька місяців він працював у тестовому режимі, відвідували його лише вихованці спортивних шкіл міста. Відтепер поплавати тут зможе кожен хмельничанин. Щоб потрапити до басейну потрібно попередньо передзвонити та записатися. Принаймні, так анонсували на сайті Хмельницької міської ради. Що потрібно записатися повідомили, а от як зв’язатися з адміністрацією басейну не сказали.

Додзвонилися з третьої спроби

Спроба №1

На запит “Контакти басейну на Зарічанській” Google видав лише посилання на кілька сюжетів місцевих телеканалів та матеріали Хмельницьких інтернет видань, які анонсували відкриття. А самого мобільного номеру адміністрації басейну знайти не вдалося. У липні 2018-го виконавчий комітет Хмельницької міської ради дозволив передати плавальний басейн на баланс спортивно-культурного центру “Плоскирів”.

Відео дня

Тому за контактами адміністрації звернулися до них.

Телефонували від імені звичайного клієнта, який хоче записатися в басейн. Першим нам відповів молодий чоловік, який чомусь не представився.

Нас попросили почекати на лінії хвилину… Минуло дві, і тут наш містер “інкогніто” відповів, що секретар вийшла, а він “трішки не в темі”, тому потрібно зачекати ще кілька хвилин. Чекаємо… Нарешті йому вдалося віднайти номер телефону і нас перенаправили до адміністратора Оксани.

Спроба №2

На дзвінок, за номером “адміністратора” відповала дійсно Оксана, але не адміністратор… Яким чином вона пов’язана з басейном, дівчина не сказала, проте пояснила, що “відійшла” від робочого місця на кілька хвилин і поки відповісти не може. Обіцяла зателефонувати через 5 хвилин та дати номер “чергового” адміністратора.

Обіцяла - і виконала. Зателефонувала, правда через 10 хвилин, проте номер таки дала.

Спроба №3

Нарешті, третя спроба таки увінчалася успіхом, і нам відповіла адміністратор Зоряна. Дівчина розповіла, що записатися до басейну можна на самостійне плавання - це буде коштувати 80 гривень за годину. Вирішили також дізнатися чи в басейні функціонує послуга “заняття з тренером”. Виявилось є. Коштує вона 150 гривень за годину.

Послуга є, а ось тренера поки немає

Почувши про заняття з тренером, адміністратор відповіла, що послуга почне працювати лише з 1 лютого.

- Це буде можливо з 1 лютого, тому що тренер перебуває на курсах підвищення кваліфікації, - пояснила Зоряна.

Також адміністратор додала, що з 1 лютого в басейні можна буде не лише поплавати, а й відвідати курси аеробіки.

Поплавати можна, але є але

Запитали в адміністратора, чи можна сьогодні поплавати у басейні і прийти на п’яту вечора. Відповіли так, але попередили про незручності.

- Попереджу, що у нас з 16-ї години займаються групи дітей із спортивної школи, доріжка вільна буде, але будуть інші діти, - сказала Зоряна.

Також адміністратор розповіла про умови, за яких можна потрапити в басейн. Сказала, що обов’язково потрібно мати з собою шапочку для купання, змінне взуття та довідку з медичного закладу.

Довідку, яка дозволить безперешкодно потрапити до басейну, можна отримати в поліклініці у свого сімейного лікаря. За словами Зоряни, саме він визначить чи потрібно проходити додаткове обстеження чи її випишуть на основі вже існуючої картки.

Адміністратор радить записуватися в середу або п’ятницю, коли басейн більш вільний. Або ж у понеділок, вівторок та четвер до 15-ї години.  Оскільки пізніше тут займаються вихованці спортивних шкіл.

Записатися на сеанс плавання можна в адміністратора за номером: 067 196 26 22

Басейн працює з 9-ї до 18-ї з понеділка по п’ятницю.

Слідкуйте за життям Хмельницького на vsim.ua.

Підписуйтесь та слідкуйте за найсвіжішіми новинами Хмельницького у Фейсбук, Телеграм та Інстаграм. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Руслан Иванов

    не в коем случаи НЕ РЕКОМЕНДУЮ этот бассейн по ( адресу Зареченская, 11ж) после купание в этом БАССЕЙНЕ К СОЖАЛЕНИЮ  ПРИШЛОСЬ ОБРАЩАТЬСЯ В КОЖ ДИСПАНСЕР .ВРАЧ СТРОГО ЗАПРЕТИЛ ЭТО БАСЕН
  • Ирина Щ

    Мабуть, дописувачка Надія давно вчилася в школі. В 5-6 класах уроки тривають до 14-30 - 15-00, а з 7 класу по 11 діти мають по 7 уроків до 15-30. Тому для басейну, який є комунальною власністю, графік неприйнятний. Бажано, щоб такий заклад працював хоча би до 20-00, а влітку ще довше. А ціни в комунальному басейні мають бути більш демократичні
  • Ольга Давиденко

    Дети до 15 часов в школе! Абсурд!

    Надія Боднар reply Ольга Давиденко

    Ольга Давиденко є діти, що навчаються в першу зміну. А в основному уроки тривають до 13:00
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up