Які послуги є безоплатними в Хмельницькому перинатальному центрі: інфографіка

Які послуги є безоплатними в Хмельницькому перинатальному центрі: інфографіка
  • У Хмельницькому перинатальному центрі, що на Івана Пулюя, є ряд безоплатних послуг.
  • Зібрали їх в цьому матеріалі й підготували інфографіку.

Національна служба здоров’я України оплачує ряд пакетів медичних послуг. До них входять і ті, що можна отримати в Хмельницькому міському перинатальному центрі. Отож, існує визначений перелік меддопомоги, яку пацієнтам надають безоплатно.

Зокрема - раз на рік профілактичний огляд в акушера-гінеколога є безкоштовним. Також супровід вагітності. У перинатальному центрі пояснюють: коли жінка стає на облік, їй здійснюють всі необхідні обстеження та роблять 2 скринінгові УЗД. Все це згідно з наказом МОЗ.

Крім того, є перелік послуг, які пацієнтам надають безоплатно за умови наявного електронного направлення до лікаря. Це гінекологічний огляд, забір аналізів, УЗД та інше. До безоплатних послуг також входить проведення хірургічних операцій, знеболення під час пологів та оперативних втручань, неонатальний скринінг, вакцинація, стаціонарне лікування з повним медикаментозним забезпеченням, харчування та інше. 

Відео дня

Перелік медичних послуг, що підлягають державному фінансуванню, переглядайте в інфографіці далі. 

Нагадаємо: раніше публікували перелік платних послуг в міському перинатальному центрі. Ознайомитися з ними можна в матеріалі за посиланням.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Liudmyla Suprunovska

    "До безоплатних послуг входить проведення операцій, знеболення під час пологів, лікування з повним медикаментозним забезпеченням"??? Це, навіть, не смішно. Ви для кого це пишите???(((
  • Błażijewskyj Oleh

    Усіх акушерів за корупцію до відповідальності.Тварини.
  • Julia Sobkevich

    Прийти народжувати
  • Маріна Мельник

    А що у нас є ще безкоштовно))???

keyboard_arrow_up