На Хмельниччині державі повернули недобудову на території лісового заказника

На Хмельниччині  державі  повернули недобудову на території лісового заказника
Фото ілюстративне
  • На території заказника «Лісогринівецький» місцева мешканка приватизувала з порушеннями комплекс будівель.

  • Площа об'єкта становила майже 400 квадратних метрів.

  • Недобудову та землю під нею повернули у державну власність.

Сьогодні, 17 червня,  у власність держави повернули  об’єкт незавершеного будівництва. Незаконно приватизована недобудова  розташована у селі  Лісові Гринівці. Її  площа становить  майже 400 квадратних  метрів. Про це повідомляє пресслужба Хмельницької обласної прокуратури.

Ще у 2020 році було  проведено аукціон з продажу цієї нежитлової будівлі. Під час нього нерухомість за заниженою ціною перейшла у власність місцевої мешканки.

Аукціон та укладення договору купівлі-продажу нерухомого майна відбулись з порушеннями. Об'єкт продали без відома та погодження органу управління державним майном.

Відео дня

Також неналежно визначили  початкову ціну недобудови. Зокрема, в оголошенні про проведення аукціону з продажу будівлі не згадувалась земельна ділянка, на якій вона розташована. Під час приватизації проігнорували той факт, що земля належить природно-заповідному  фонду місцевого значення лісового заказника «Лісогринівецький».

Рішенням суду комплекс будівель повернули у державну власність.

Читайте також:  Загальна мобілізація і повістки: роз’яснення для хмельничан

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач14

    Перед тим як писати такі статті потрібно спілкуватися з обома сторонами справи! Це державний рекет! Я купила це майно офіційно на сайті прозоро продажі , які гарантує держава, заплатила у бюджет кошти, добудувала, п через два роки прокуратура вирішила продати вншим особам, і банально віджали без будь якоі компенсаціі!!! Щось про це ви не пишите!
  • ЧитачЧитачів

    Не пройшло і не треба.

keyboard_arrow_up