На Шестакова прикрили масажний VIP-салон. Ексклюзивні подробиці (ФОТО, ВІДЕО)

На Шестакова прикрили масажний VIP-салон. Ексклюзивні подробиці (ФОТО, ВІДЕО)
  • В центрі міста знаходився заклад, де робили еротичний масаж.

  • Його “прикрила” поліція.

  • Нам прокоментувала ситуацію власниця будинку, яка каже, що нічого про притон не знала та її свекруха, яка думає навпаки.

У Хмельницькому, за адресою вулиця Шестакова 41, стоїть триповерховий будинок з написом “MASSAGE”. На перший погляд, не здогадаєшся, що там за гроші роблять інтимний масаж, масаж простати, “релакс за методикою foot fetish” та інші сексуальні послуги. 

Він знаходиться в центрі міста. За 400 метрів від “Ощадбанку”, що на Кам’янецькій. Будинок за високим парканом - вищий за середній зріст людини. Облич охоронців, які були на території, за ним видно не було. На тротуарі під будівлею розкидані пакети зі сміттям й коробки. Видно, що хтось поспішав, бо не встиг забрати усі речі. 

Відео дня
v class="video-block">

Також на асфальті були розкидані візитівки закладу. На них вказаний їхній сайт - relax-massage-khm.com. Він досі працює. Інстаграм-сторінку вже видалили. Ми зробили скріншоти та записали відео екрану. 

Версія власниці будинку

Не відмовилась дати коментар нашій журналістці Анастасії Сбродовій жінка, яка назвала себе власницею будинку. Вона була на території разом із 5 охоронцями. На вигляд їй 45-50 років. Каже, що останніх 10 років тут не проживала. Про те, що там дають інтимні послуги, не знала. Запевняє, що й сама шокована. Подаємо дослівно питання журналістки та відповіді жінки, яка назвалася власницею будинку:

Тут надавали інтимні послуги?

- Річ у тому, що все відбувалося за рішенням суду. Всі питання до виконавчої служби, яка виконувала рішення суду. 

Що ви маєте на увазі? Яке рішення суду?

- Рішення суду було вселити мене з дитиною. Процедура вселення була за рішенням суду.

Що вам відомо за масажі?

- Я про це не знаю. 

Візитівки вам підкинули?

- Я не можу цього прокоментувати. Зараз будемо прибирати. 

Жінка каже, що ніколи тут не проживала. Будинок її колишнього чоловіка.  

- За рішенням суду, вселилася в будинок і побачила ситуацію, яка тут сталася. На цей момент те, що ви бачите було забрано людьми, які тут знаходились. 

Ви здавали будинок в оренду?

- Я не буда в цьому будинку 10 років. Я пройшла процедуру законного вселення і цей день наступив. Що тут було до мене я не знаю. Я маю сина. Ми не маємо житла. Сталося те, що сталося. Сьогодні цей будинок належить нам - мені та синові. Люди заволоділи територією нелегально. Зробили тут масажний салон і те, що ви бачите - це побічна дія їхньої діяльності. 

Ви проти такої діяльності?

- Я взагалі проти будь-якого шахрайства, торгування неповнолітніми людьми й надання інтимних послуг у будинку, який я маю у власності. У мене все законно. Все цивілізовано. Думаю, у Хмельницькому не має бути місця для такого.

Ви коли сюди зайшли сьогодні, що побачили?

- Не я зайшла. Заходила виконавча служба, яка виконує рішення суду. Мене привели сюди й вселили. Те, що я побачила, для мене теж була сенсація - діти накривались покривалами. 

Скільки орієнтовно років було дівчатам, які тут знаходились?

- Не знаю, на вигляд по 15 років.

У сюжеті телеканалу “Перший Подільський” дала коментар державна виконавиця Другого відділу ДВС м. Хмельницького Юлія Яворська. Жінка каже, сьогодні, 6 липня, виконувалося примусове виконання рішення в частині усунення перешкод користування квартирою. Тобто, офіційну власницю не впускали орендарі. 

Наразі правоохоронці ситуацію не коментують. Кажуть лише, що проводяться слідчі дії.

Що про жінку каже її свекруха 

Вона проживає за кілька метрів. Її наша журналістка зустріла, коли та підмітала розкидані листівки. Їй на вигляд за 70. Вона сказала, що у приміщенні, де надають інтимні послуги, раніше проживав її син. Він, за її словами, давно виїхав до Австралії. Там помер. У них з жінкою, яка сьогодні є офіційною власницею будинку, є 20-річний син. Та невісткою пенсіонерка її не називає. Каже: “вони з сином моїм ніколи разом не жили, а чи це від нього дитина, я сумніваюся”. 

- Мій син - оцієї “красавіци” чоловік. Але вона не була ніколи офіційною дружиною, дитина то в них росла. Я навіть не знаю, що це за дитина. Вона (невістка - прим. авт.), коли дізналася, що син помер, то подала на суд на аліменти і хату хотіла отримати. Два роки виконавча служба підраховує. Хоча знають, що він помер. В нього вже давно була друга жінка, вона з України, вони так разом і виїхали. А був день, як тепер пам’ятаю, мої племінниці всі сидять і хочуть плакати, трусяться і кажуть, що Сергій помер. Мені прах прийшов. Вона на Зарічанській жила. Мій син ніколи з нею не жив. Поки його не було, то вона сюди приводила… і тільки пляшки з під алкоголю вбік летіли. Того забора такого не було. Вона найняла якусь охорону, але вони в гражданському одязі. Такі, що беруть по 2 тисячі гривень за роботу. П’ять чоловік їх є, - розповідає пенсіонерка.

Пенсіонерка каже, сама особисто не бачила, щоб чоловіки чи дівчата заходили за інтимними послугами. Запевняє, й не підозрювала, що на сусідньому подвір’ї був “притон”. 

- Вона (невістка - прим. авт.) таким життям і жила. Як кажуть “масаж” ото й був “масаж”. Хто тут був, не знаю. Вони забор зробили, щоб ніхто нічого не бачив. Гроші не платили, тільки комунальні. Тут тільки комунальних до 10 тисяч виходить. Світло весь час горить. Тут було, як сімейний будинок. От купила онука, син їй казав: “нащо”. Такі люди називаються відьмами (про невістку - прим. авт.). В неї двоє чоловіків померли, - розповідає пенсіонерка.

Хто кому “гроші не платили, тільки комунальні” пенсіонерка не відповіла. Ймовірно, онука, яка від іншого сина чи доньки, здавала приміщення в оренду. Але чому ті, хто орендують не платили за це - питання відкрите. 

Кілька опитаних сусідів казали, що не знали, що поруч надавали такі послуги. 

Їхня “мамка"

Перший закинув відео у соцмережі, в якому видно розгублених дівчат, які приховують своє обличчя в цьому ж будинку, - користувач Instagram, який підписаний “kabash747”. 

- Я взагалі повз проїжджав і побачив, що там відбувається двіж. Але одразу зрозумів, що саме там відбувається, бо всі знали, що там мастурбують. Стало цікаво, зайшов всередину. Дівчата одразу ломанулись на вихід. Сидять перелякані. Почали збирати речі. Десь там бігав власник того всього. З ними була так звана їхня “мамка”, яка кіпішувала, що то не діти, що ви плетете, тут все нормально - старша їхня. 

Що каже закон

За статтею 303 ККУ - втягнення особи в заняття проституцією або примушування її до зайняття проституцією з використанням обману, шантажу чи уразливого стану цієї особи, або із застосуванням чи погрозою застосування насильства, або сутенерство - караються позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років.

Такі ж дії, вчинені щодо кількох осіб або повторно, або за попередньою змовою групою осіб - караються позбавленням волі на строк від чотирьох до семи років.

Такі ж дії, тільки щодо неповнолітнього чи неповнолітньої або організованою групою, -

караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.

За статтею 149 ККУ - торгівля людьми або здійснення іншої незаконної угоди, об'єктом якої є людина, а так само вербування, переміщення, переховування, передача або одержання людини, вчинені з метою експлуатації, з використанням обману, шантажу чи уразливого стану особи, - караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

Такі ж дії вчинені щодо неповнолітнього або щодо кількох осіб, або повторно, або за попередньою змовою групою осіб - караються позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Антон

    Вот где студенты с пед академии работали

keyboard_arrow_up