У Шепетівському районі поліцейські борються з самогоноварінням та спалюванням сухої трави

У Шепетівському районі поліцейські борються з самогоноварінням та спалюванням сухої трави

 

  • Поліцейські офіцери територіальної громади знищують самогонні точки та притягують до відповідальності паліїв сухої трави.

З моменту впровадження «воєнного стану» поліцейські офіцери ліквідували 9 самогонних точок в межах Плужненської територіальної громади. Самогон вилили, а самогонну закваску та апарати для виготовлення самогону знищили.Йдеться на сторінці Facebook Поліцейські офіцери громад в Хмельницькій області.

Окрім того, поліцейські протидіють спалюванню сухої рослинності. Вони склали 16 адміністративних протоколів за статею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів). 

Спільно із працівниками Державної служби з надзвичайних ситуацій України було притягнуто до адміністративної відповідальності 10 осіб за статею 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Самовільне випалювання рослинності або її залишків).

Відео дня

Особисто поліцейські офіцери громади взяли участь у локалізації 7 великих пожеж, які сталися внаслідок спалювання сухої трави.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Сергей Мельник

    Собака коли не має що робити то яйця лиже.так і вони.
  • Ameno Ameno

    Йдiть з орками боріться вас 350 тисяч
  • Ольга Бєлікова

    А нашому місті хто торгував ,той і дальше торгує.Поліція глуха і сліпа.
  • Галина Рудницька

    Добре роблять...

keyboard_arrow_up