Хмельницька журналістка просить допомоги у боротьбі з онкологією

Хмельницька журналістка просить допомоги у боротьбі з онкологією
  • Четвертий рік Олександра Лазаренко бореться з раком крові.
  • Нещодавно вона повернулася з Туреччини після важкої хіміотерапії.
  • Дівчині потрібна пересадка кісткового мозку.

Життєрадісна, позитивна та енергійна. Завжди могла зарядити позитивом та підняти настрій. З нею було легко та приємно спілкуватися. Так говорять про свою колегу місцеві журналісти. Згодом Олександра захворіла. І з тендітної дівчини вона перетворилася на справжнього бійця. Вже четвертий рік Саша бореться із важкою хворобою. У неї діагностували гостру лімфобластну лейкемію або рак крові. 

Далі було виснажливе лікування. Саша перенесла важку медикаментозну терапію. Згодом у дівчини знайшли пухлину у шиї. Щоб побороти її, довелося пройти складну хімію. Було це у 2018 році. Тоді для дівчини здавали кров десятки небайдужих хмельничан. 

Пухлина зникла, проте залишилися метастази. В Олександри відняло ноги й майже не працювали руки. Після переливань дівчині стало краще, а після чергової хімії, лікарі сказали, що в неї ремісія. Та тривало щастя Олександри не довго. В неї стався рецидив. 

Відео дня

На лікування полетіли до Туреччини. Там Олександрі провели надскладну хіміотерапію. Коштувала вона 40 тисяч доларів. За чотири роки боротьби дівчина та її рідні витратили всі свої кошти. Сподівається Саша на підтримку хмельничан. Наразі їй потрібно до понеділка придбати дороговартісний препарат “Вариконазол”. Він коштує 15600 гривень. Ще понад 50 тисяч гривень знадобляться дівчині на подальше лікування. Адже Олександру готують до пересадки кісткового мозку. Дівчина попросила про допомогу на своїй сторінці у Facebook. В дописі вона повідомляє, що вже не має звідки брати кошти. У дівчини є всі шанси на одужання після пересадки. Але без медикаментів до неї Саша може не дожити. 

Підтримати Олександру Лазаренко, можна перерахувавши кошти для допомоги на картку дівчини. Приват банк: 4149 4991 15 20 5690 або 5168 7573 8044 3038.

Підтверджуючі документи та виписки з лікарень можна знайти у попередніх матеріалах про Олександру на нашому сайті. 

Читайте також: Хмельницька журналістка терміново потребує допомоги. У дівчини рак крові

Допоможіть врятувати життя онкохворій журналістці з Хмельницького

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (20)
  • Ларіса Кірсова

    Допоможіть, будь-ласка, Саша добра,позитивна людина, її треба спасти.
  • Оля Матвіїшин

    Репост
  • Світлана Загоруйко

    +++++
  • Ольга Коваленко

    Репост
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up