Допоможіть врятувати життя онкохворій журналістці з Хмельницького

Допоможіть врятувати життя онкохворій журналістці з Хмельницького
  • 29-річна Олександра Лазаренко потребує допомоги.
  • Журналістка із Хмельницького вже третій рік бореться з раком крові. У неї гострий лімфобластний лейкоз.
  • Нещодавно у дівчини стався рецидив нейролейкемії.

Вже три роки журналістка Олександра Лазаренко хворіє на рак крові. Не так давно  у дівчини стався рецидив. Зараз їй необхідно пройти курс променевої терапії. Вартість на перший час близько 30 000 гривень. З хворобою молода жінка залишилась фактично сама. Близьких родичів вона не має. Довгий час Олександрі не могли встановити діагноз, саме лікування тривало понад два роки. Дівчина розповідає, що довелося пережити нестерпний біль і відчай. І коли вже здавалося, що хвороба відступила, стався важкий рецидив нейролейкозу.

З вересня 2017 року Саша отримала численні спинно-мозкові пункції, які тільки частково ліквідували ракові клітини, довелось йти на променеву терапію усього головного мозку. Для хворих з гострим лейкозом це дуже небезпечно, адже ця хвороба прогресує від радіаційних ізотопів.

Втратила час через недбалість лікарів

Відео дня

На той час дівчина не знала про побічні дії від хімії і погодилася на терапію у Хмельницькому. Через півроку після процедури лікарі зробили обстеження і виявилось, що ракові клітини вразили шийний відділ хребта. Лікар довго не могла зрозуміти картину таких патологій і порадила знайти кращий апарат, але уже не в Хмельницькому.

Олександра звернулася в Інститут раку у Києві. Але там допомагати відмовилися, сказали, що то не їхній профіль. Направили до Рівного, мовляв, там ближче і апарат нічим не гірший. В процесі затягування в Саші відняло руки і з'явились сильні болі у спині, які тільки частково блокуються високими дозами дексаметазону (гормонами), від яких вже є купа побічних реакцій. На даний момент у дівчини слабо рухаються і ноги.

“Людина з регіону абсолютно не має ніякого шансу потрапити на лінійний прискорювач”

У Рівненському онкодиспансері Олександру Лазаренко теж відмовилися класти в стаціонар, сказали, що своїх пацієнтів надлишок, знову відправили до Києва. Зібравши останні сили, жінка звернулася до столичної Феофанії, оплатила дві консультації, там сказали, що візьмуть, але за чималу суму. Саша поїхала додому, з надією очікуючи своєї черги, але вже через три тижні почула, що обидва апарати зламалися і її прийняти не зможуть. Дівчина у відчаї і не знає до кого вже звертатися. Час спливає, а допомоги чекати ні від кого.

На курс променевої терапії необхідно зібрати 30 тисяч. Допомогти можна за реквізитами:

Карта ПриватБанку: 5168 7573 6775 9505

Лазаренко Олександра Сергіївна

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up