Попереду ще одна операція. Для 5-річного Сашка збирають гроші на лікування

Попереду ще одна операція. Для 5-річного Сашка збирають гроші на лікування
Фото зі сторінки мами хлопчика у Facebook
  • Хлопчик хворіє з 11-місячного віку.
  • У нього рідкісна хвороба, що спричинила блокування суглобів.
  • Батьки просять матеріальної допомоги на лікування.

Сім’я Ємець з Хмельницького з 11-місячного віку сина живе думкою про його одужання. Тоді вони дізналися, що в дитини рак крові. Хлопчик потребував пересадки кісткового мозку. Після операції, здавалося б, найстрашніше було позаду. Однак в Сашка стався рецидив. Проявилася рідкісна хвороба Ґрафт, що спричинила блокування суглобів. Лікування було дороговартісним й коштувало 20 тисяч євро.  

З допомогою небайдужих людей батьки змогли зібрати кошти на курс лікування за кордоном. Там маленький Сашко провів декілька років. Проте на цьому все не закінчилося. 

Життя 5-річного Сашка складається зі щоденних фізичних вправ та масажів. Адже батьки мріють, щоб дитина нарешті змогла самостійно ходити. Проте фізичного навантаження для цього замало. Нещодавно хлопчику провели операцію на ніжках у львівській дитячій поліклініці “Веселка”. Попереду ще одна, та вже на руках. 

Відео дня

Возможно, это изображение 1 человек, больница и текст «REDMI NOTE 8T AI QUAD CAMERA»

- Дуже важко знати, що твоїй дитині потрібно пережити стільки болю та страждань за своє коротке життя боротьби на одужання, щоб мати повноцінне дитинство. Щоб гратись з друзями та ходити в школу, - розповідає мама Сашка. 

Рахунки, які виставляють батькам, їм не по кишені. Тож сім’я просить допомоги в усіх небайдужих. Документи та реквізити подані нижче. 

Картка для допомоги мами Ємець Юлії Миколаївни - ПриватБанк 4149 4993 4376 5507.

Нет описания.

Нет описания.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • І Франко

    Гаспада і гаспадихі,  клептомани герої і геройчихи, богоподібні упирі і упирші ,  держава  зобов'язана віддавати свій борг кожній хворі дитині (стовідсотково) для лікування і оздоровлення, аби потім, в свою чергу, вимагати від дорослих  "віддавати свій борг " державі чи то життя на її захист.
  • Sasha Filipchuk

    🙏🙏🙏🙏
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗️Оперативна інформація, цікаві та важливі новини у нашому Telegram-каналі - https://t.me/+gtHqKqD7B0o3N2Uy

  • Тамара Клінчук

    Господи помилуй

keyboard_arrow_up