У Хмельницькому влаштують ярмарок на підтримку 2-річної Софії з рідкісною хворобою

У Хмельницькому влаштують ярмарок на підтримку 2-річної Софії з рідкісною  хворобою
  • Благодійний ярмарок планують влаштувати на День міста, 25-26 вересня.
  • Вторгований прибуток перерахують на лікування Софії Коваль із рідкісною та смертельною хворобою.

У 2-річної Софійки рідкісна генетична хвороба - спінально-м’язова атрофія. Дитина не може повноцінно рухатись, з кожним днем зростає ймовірність атрофії м’язів. Дівчинці терміново потрібне лікування, сума «космічна». Тому родина Ковалів неодноразово зверталася по допомогу до хмельничан. 

За словами мами Анни Коваль, за майже два місяці з допомогою небайдужих людей вдалось зібрати 2 720 859 гривень. Наразі Софійка пройшла курс реабілітації у Польщі, повернулась до України. Але у наступному місяці знову вирушає за кордон. Гроші на лікування потрібні терміново. За словами мами, залишилось зібрати понад 60 мільйонів гривень.

Аби пришвидшити збір коштів, у Хмельницькому хочуть влаштувати благодійний ярмарок. Повідомлення про це з’явилося на сторінці мами дівчинки у Facebook. Протягом двох днів, 25-26 вересня, на День міста, хмельничанам продаватимуть печиво, цукерки та інші солодощі. Вторговані кошти перерахують на лікування дитини з рідкісною хворобою. 

Відео дня

Усіх небайдужих містян запрошують долучитися. Наприклад, приготувати печиво або запропонувати іншу продукцію на продаж. За деталями можна звернутися до мами Софії, Анни Коваль. 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (29)
  • Вікторія Завіша

    ++++++++++++++++
  • Галина Санарова

    ++++++++++++++++++
  • Алина Просвитлюк

    +++++++++++++++++++
  • Марія Гоголевська

    +++

keyboard_arrow_up