Відомі музиканти-переселенці зіграють благодійні концерти у Хмельницькому

Відомі музиканти-переселенці  зіграють благодійні концерти у Хмельницькому
  • Два концерти відбудуться у філармонії.

Хмельницький став прихистком від війни для багатьох талановитих людей. Серед них є відомі представники музичного мистецтва – видатний український композитор, заслужений діяч мистецтв України, голова Національної спілки композиторів України Ігор Щербаков, а також піаніст світового рівня, народний артист України Юрій Кот, а також артисти Харківського оперного театру.

Ігор Щербаков співпрацює з Хмельницькою обласною філармонією вже понад 12 років. На його очах вона перетворилась з “прорадянського клубу" на сучасну філармонію європейського рівня і за ставленням людей, і за прихильністю публіки, і за якістю виконання та надання послуг. “Дуже вдячні філармонії, і всім співробітникам, що прихистили нас. Ми тут вдома, стільки років поспіль тут бували”, – говорить Ігор Щербаков.

В неділю 3 квітня о 17 годині у Хмельницькій обласній філармонії відбудеться благодійний авторський концерт композитора з симфонічним оркестром.

Відео дня

5 квітня  відбудеться благодійний концерт піаніста Юрія Кота з камерним оркестром філармонії. Початок концерту о 17.00.

Вхід на обидва концерти вільний, а зібрані під час них кошти артисти передадуть на потреби Збройних сил України і тероборони. Повідомляє пресслужба міської ради.

Читати також

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up