“Все почалось з пухлини в животику”: 3-річний Ростислав з Хмельницького потребує допомоги

“Все почалось з пухлини в животику”: 3-річний Ростислав з Хмельницького потребує допомоги
  • Численні обстеження та хіміотерапії.
  • Замість безтурботного дитинства все це супроводжує 3-річного Ростислава.
  • Страшний діагноз молодшого сина змусив просити сім’ю Рудніцьких про допомогу. 

Ця сім’я з Хмельницького навряд чи відрізняється від інших. Мама - вчитель, тато - інструктор з водіння в автошколі. Подружжя має двох синів. Один вранці йде на пари, інший - чимчикує в садочок. Батьки тим часом на роботі. Ну а ввечері усі разом збираються на теревені. Таким було життя сім’ї Рудніцьких донедавна. З голови на ноги все перевернулося, коли меншому сину поставили страшний діагноз - нейробластома. 

“Він завжди був веселий і активний. В нас все було добре, ми були щасливою сім’єю”, - так розповідає про найрідніших Аліна Рудніцька. Разом із чоловіком вони зіткнулися із найстрашнішим у своєму житті - хворобою сина. 

Розпочалося все минулого місяця. Пані Аліна згадує, як в маленького Ростислава вночі болів живіт. Каже, синочок плакав і не спав. Згодом на УЗД і КТ медики розгледіли пухлину. Продовжили обстеження 3-річного хлопчика в Києві. Наявність злоякісної пухлини там підтвердили.

Трді дитині призначили 6 хіміотерапій і згодом - операцію. Так маленький Ростислав разом з мамою і опинився у стінах Хмельницької обласної дитячої лікарні. Під час одного з обстежень батькам 3-річного пацієнта повідомили: є ураження кісткового мозку. Таким чином діагноз нейробластома другої стадії переріс у четверту. Окрім проведення операції з’явилася ще одна необхідність - трансплантація кісткового мозку. 

Проходити лікування сім’я Рудніцьких буде в Барселоні. Мама хлопчика розповідає, що зуміла знайти контакт із лікарями за кордоном. Тож там на них вже чекають. Лікування коштуватиме близько 250 тисяч євро. Ця сума для сім’ї Рудніцьких є непід’ємною. Тож вони просять допомоги у всіх небайдужих. 

Мама хлопчика Аліна розповідає про свого 3-річного сина зі слізьми на очах. Під час розмови жінка повторювала, що дитина завжди була активною і здоровою. Тож діагноз нейробластома четвертої стадії з ураженням кісткового мозку - здається сном. 

Реквізити для перерахування коштів:

  • у гривнях: 4149 4993 7076 6436 Рудніцька Аліна
  • у євро: 4149 4993 7076 6469 Rudnitska Alina
  • у доларах: 4149 4993 7076 6451 Rudnitska Alina

Нет описания.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (182)
  • Леся Трач

    +++++
  • Руслан Антонюк

    ++++
  • Андрій Яцик

    ********
  • Таня Маринюк

    +++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up