Хмельницькі волонтери сплели 1000 маскувальних сіток для воїнів: як долучитись

Хмельницькі волонтери сплели 1000 маскувальних сіток для воїнів: як долучитись
  • До захисників на передову поїхала тисячна маскувальна сітка.
  • Рук для плетіння і досі бракує. Хмельничани, долучайтесь!

З початком повномасштабної війни українські волонтери роблять майже неможливе: одягають, взувають захисників, купують спорядження і працюють на перемогу в тилу. Хмельницький - теж не виключення. З лютого у місті плетуть маскувальні сітки, які так потрібні для воїнів. Найбільший пункт виготовлення розмістили у спорткомплексі ХНУ. 

Волонтери кажуть, на 92-ий день роботи благодійного фонду “Мир і Відродження”, сплели тисячну за рахунком маскувальну сітку, яку відправили для захисників. 

Загальна площа  всіх зроблених сіток - 24 000 квадратних метрів, які безкоштовно передані на потреби Збройних Сил. 

Відео дня

Як зазначає координатор волонтерського штабу Дана, у перші дні війни спорткомплекс збирав близько двох тисяч хмельничан. Місце перетворювалось на величезний механізм, де кожен своїми власними руками наближував перемогу, зав’язуючи черговий вузлик на сітці. Наразі рук для плетіння не вистачає. Допомогти може кожен. 

  • Допомогти зараз приходить близько 10-20 людей. А процес не повинен припинятись, адже потреба у маскувальних засобах є постійно, - кажуть волонтери. 

Як долучитись?

Хмельничани можуть долучитись до корисної справи. Для цього потрібно прийти за адресою: Інститутська, 8/2. Бажано прихопити з собою ножиці. Робота триває щоденно з 8.00 до 19.00. 

  • Всі ті ж самі дані про роботу організації: ми працюємо  з 8:00 до 19:00. У нас є кава, чай та смачні пиріжки. Також є сховище, - додає волонтерка Дана. 

Читайте також:

“Сказав рідним, що їду на роботу”: у бою поранили розвідника з Хмельниччини

Коментарі

keyboard_arrow_up