Центр підтримки ветеранів війни відкрили в Шепетівці

Центр підтримки ветеранів війни відкрили в Шепетівці
  • Такі місця будуть створені у кожній громаді області.

У Шепетівці відкрився Ветеранський хаб - місце, куди ветерани війни та члени їхніх сімей зможуть звернутися по допомогу, пораду та підтримку у будь-який час, знайдуть співрозмовників, які зрозуміють їхні переживання та потреби.

Сьогодні, 2 лютого, при Шепетівській районній військовій адміністрації відкрився Ветеранський хаб. Також діють ще два районних хаби, які вже успішно надають підтримку та допомогу нашим ветеранам, учасникам бойових дій, а також членам їхніх сімей. Загалом подібні відділи будуть створені у кожній громаді області, - повідомили в ОВА.

Долучилися до відкриття перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін разом із заступником начальника ОВА Володимиром Юр'євим та керівником апарату ОВА Оксаною Вжешневською.

Відео дня

"Ідея відкриття Ветеранського простору на Хмельниччині вправно втілюється в життя. Тут у центрі уваги — захисники і захисниці, ветерани-Герої. Саме такі хаби покликані надати максимальну підтримку для соціалізації та повернення до нормального життя наших військовослужбовців”, — зазначив Сергій Тюрін.

Тут можна звернутись до кваліфікованих спеціалістів і отримати психологічну та юридичну підтримку, консультативну допомогу з будь-якого питання, адже основне завдання полягає у тому, щоб ви відчували себе абсолютно рівними в усіх можливостях поряд з мешканцями краю", — додали в ОВА.

Читайте також: 

На Хмельниччині бійцю, у якого згоріла хата, громада купила нову

Серед звільнених з полону є хлопці з Хмельниччини (СПИСОК)

Коментарі

keyboard_arrow_up