"Бути абсолютно відкритим": шоумен з Хмельницького поділився секретом міцного шлюбу

"Бути абсолютно відкритим": шоумен з Хмельницького поділився секретом міцного шлюбу
Фото: viva.ua/stars
  • Телеведучий Олександр Педан зі своєю дружиною Інною вже 25 років разом. 
  • У чому секрет гармонійних стосунків подружжя.

Олександр Педан розповів про секрет щасливих стосунків з дружиною в інтерв'ю для "Viva"

Познайомився Олександр зі своєю дружиною ще школярами. Як розповів він, вони обоє грали в КВК за команди різних шкіл.

  • "У мене це була симпатія з першого погляду, але я Інну не причарував. Згодом ми почали дружити командами. В цій спільній тусовці я якийсь час підбивав клинці до її подружки. Потім компанія розбіглася, і ми зустрілися з Інною знову вже в студентські роки", - пригадує він.

Під час навчання в університеті майбутня дружина Олександра Педана працювала у фотолабораторії при університеті. Саме туди по кілька разів на день приходив робити ксерокопії Олександр, і все лише для того, щоб побачити Інну.

Відео дня
  • "Ксерокс – стратегічний об’єкт для студентів, тому ходити можна було кілька раз на день, і я користувався цією ситуацією, щоб бачитись з Інною", - розповів шоумен.

Згодом Олександр запросив Інну на гру КВК Хмельницької ліги, де був ведучим, і саме після концерту вперше запросив її на офіційне побачення.

  • "Так зав’язались наші стосунки", - зауважив він.

Ось так, пара уже 25-років разом та виховує двох дітей. За словами Олександра, "секрет міцного шлюбу у максимальній щирості і відвертості".

  • "На мою думку, щоб відчувати себе у стосунках гармонійно, треба бути абсолютно відкритим для своєї половинки. Першою це зрозуміла дружина і пояснила мені. Разом ми виховали в собі вміння відверто обговорювати все, що хвилює, разом шукати компроміс", - зазначив Олександр Педан.

Друзі, а ви погоджуєтесь з такою думкою. У чому ваш секрет міцного шлюбу?

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Sveta Tarabanovska

    Ви чудові ,щастя вам .
  • Читач35

    Вікіпедія пише що у шлюбі з 2003 р.
  • Інна Харченко

    Щиро вас вітаю! Моя вам повага за збереження кохання!
  • Ирина Микулец

    Будьте і надалі щасливі,
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up