Хмельницька дітвора отримала подарунки від святого Миколая та “ОКЕЙ ФМ”

Хмельницька дітвора отримала подарунки від святого Миколая та “ОКЕЙ ФМ”
  • Із 2 по 17 грудня діти передавали вітання Святому Миколаю в ефірі радіостанції “ОКЕЙ ФМ”.
  • Малеча в прямому ефірі розповідала віршики та радувала слухачів кумедними пісеньками.
  • За це вони отримали подарунки від організаторів та партнерів проєкту.

Сьогодні, 18 грудня, сотня маленьких хмельничан прийшли до кінотеатру “Мультиплекс” за подарунками. Починаючи з 2 грудня, в Хмельницькому стартував проєкт “Подарунок від Миколая”. Всі охочі дітлахи могли зателефонувати на радіостанцію “ОКЕЙ ФМ” та в прямому ефірі передати “привіт” Святому Миколаю. Відтак по 17 грудня включно на хвилі “ОКЕЙ ФМ” можна було почути віршики та пісні у виконанні хмельницької дітвори. За участь у проєкті дітям гарантували подарунки та обіцяли повести у кіно. Радіостанція “ОКЕЙ ФМ” спільно з партнерами організували для дітей показ фільму “Звірополюс” у багатозальному кінотеатрі "Мультиплекс". Та перед початком стрічки, маленькі хмельничани отримали подарунки від партнерів проєкту. 

Від салону оптики “Прозорість” малеча отримала яскраві розмальовки та олівці. Мережа дитячих магазинів “Чудо Острів” подарувала дітям креативну іграшку “Чарівний біб”. Стоматологія “Посмішка усміху” - набір фломастерів та повітряний пластилін. Від магазину дитячого одягу “Юніор” всі отримали тепленькі шкарпетки. Завдяки подарунковим сертифікатам від фабрики дитячого шкіряного взуття “Tobi” - хмельницькі малюки будуть носити лише якісне та зручне взуття.

Після отримання своїх подарунків, дітлахи відразу ринули їх переглядати. Поки маленькі дівчатка Юлія і Софія все роздивляються, їх мама Інна поділилася своїми враженнями від проєкту. 

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ольга Суховирская

    Дякую всім організаторам акції за чудовий настрій і гарні подарунки!
  • IGOR

    Я конечно не могу ничего осуждать, но дети, получившие подарки - так же получат их и от родителей, а есть дети, которые не получат их ни от кого...
  • Маргарита

    Дякуємо, за чудовий проєкт!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up