Кращі ідеї подарунків на 14 лютого (новини компаній)

Кращі ідеї подарунків на 14 лютого (новини компаній)

Вже дуже скоро до нас завітає чудове свято, а саме день усіх закоханих.

А це означає, що варто шукати подарунки для своєї другої половинки, які не просто сподобаються, а ще й запам'ятаються надовго. Для цього варто обрати один з сертифікатів на враження від bodo, про деякі з яких ми і розкажемо вам сьогодні більш докладно.

Spa в темряві

Чудовий подарунок, який сподобається як дівчині, так і хлопцю. Адже у володаря такого сертифіката буде можливість відправитись у спа салон, де усі процедури будуть відбуватись в романтичній атмосфері при свічках. Гарною ідеєю буде відправитись в таке місце разом зі своєю другою половинкою, тоді ви не тільки гарно відпочинете, але й побуваєте на цікавому побаченні.

Stand up вечір

Ваша друга половинка зможе обрати гумориста, виступ якого захоче побачити і відправитись саме на цей концерт. А враховуючи те, що гумор позитивно впливає на загальний емоційний стан людини, то такий подарунок буде не тільки цікавим, але й досить корисним.

Вечеря з безлімітним м’ясом

Цей сертифікат оцінять усі любителі м'ясних страв, адже у них буде можливість відправитись у бразильський ресторан, де діє безлімітна система родізіо. Володар сертифіката спробує стільки страв, скільки сам захоче, тож для багатьох це буде не тільки цікавий, але й досить смачний досвід.

Майстер-клас аргентинського танго

Якщо ваша друга половинка обожнює танцювати, то чому б не презентувати їй саме цей подарунок? Разом ви відправляєтесь на урок, на якому вивчите базові рухи цього танцю і в кінці заняття зможете відтворити кілька важливих комбінацій. Повірте, такий знак уваги точно сподобається вашим коханим!

Дегустація вин

Ідеальний варіант подарунка для тих, хто серед алкогольних напоїв любить саме вино. Адже на такій дегустації у вашої другої половинки буде можливість не тільки дізнатися багато цікавого про приготування цього напою, але й спробувати різні сорти вина. Крім того, ваша друга половинка дізнається, з якими закусками краще поєднувати цей напій, що теж у майбутньому точно стане у нагоді.

Прогулянка на конях

Це доволі романтичний варіант подарунка, який ідеально підходить до дня всіх закоханих. Ваша пара відправиться на прогулянку свіжим повітрям верхи, тож у вас буде можливість не тільки покататися на цих чудових тваринах, але й провести разом час у дуже милій атмосфері.

Ми впевнені, що серед цих варіантів ви точно знайдете такий подарунок, який стане ідеальним саме для вашої другої половинки!

keyboard_arrow_up