На Проскурівській запрацювала фотозона для закоханих (ФОТО, ВІДЕО)

На Проскурівській запрацювала фотозона для закоханих (ФОТО, ВІДЕО)
  • Яскраво червоне серце та сотні миготливих ліхтариків засвітилися сьогодні у середмісті.

  • Як виглядає світлова інсталяція?

На “стометрівці” запрацювала нова фотозона для закоханих. Засвітили її сьогодні, 7 лютого. Яскрава інсталяція уже приваблює погляди та фотокамери хмельничан. Виготовлена вона із елементів новорічної фотозони 2020. Велике серце світиться червоними ліхтарями. Воно відкриває вхід у “тунель кохання”. 

На спорудження інсталяції витратили 28 тисяч гривень. Це частина коштів, що підприємці сплачували за участь у різдвяному ярмарку. Монтажем та виготовленням займалися працівники ХКП “Міськсвітло”.

Яскрава інсталяція сяятиме на Проскурівській протягом двох тижнів. За бажанням хмельничан термін можуть подовжити. Про це журналістам vsim.ua розповів начальник управління культури та туризму хмельницької міської ради Артем Ромасюков. 

Відео дня

Друзі, а вам до вподоби така фотозона? Враженнями діліться у коментарях на нашому сайті. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Каріна Пастухова

    Клас
  • Александр Муравський

    Бордюри в місті зробіть спочатку
  • Лілія

    Красиво,але сам тунель той же здається що і новорічний,то ті хто робили зекономили чи ще заробили......
  • Людка Цимбалюк

    Дякую прикольно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up