Перше в Україні онлайн-весілля: історія хмельничанина Ігоря та львів’янки Інни

Перше в Україні онлайн-весілля: історія хмельничанина Ігоря та  львів’янки Інни
Фото зі сторінки Інни у Facebook
  • Як відгуляти весілля й не порушити правил карантину?
  • Про це знає пара, яка пережила один з найголовніших днів життя в режимі онлайн. 

На що тільки не йдуть заради справжнього кохання. Допоки одні дістають зірку з неба для своєї половинки, інші зважуються на не менш відважні вчинки. Наприклад, гуляють весілля під час карантину. До речі, роблять це не порушуючи правил. Виявляється, для цього лиш потрібно змінити формат заходу. Достатньо мати необхідну техніку і ви опиняєтеся на справжнісінькому пишному весіллі.

Хоч карантин обламав плани, та з’явився варіант цікавіший

Він - з Хмельницького, вона - зі Львова. Доля звела їх майже сім років тому. Вони випадково зустрілися на одному з болгарських курортів. Та будь-яка випадковість - не випадкова. І вже сьогодні Ігор та Інна - перші молодята в Україні, які зіграли весілля онлайн. Відгуляли найочікуванішу подію свого життя вони вчора, 22 квітня. Обставини при яких все відбулося їх не краплі не засмутили. Ігор та Інна задоволені й зізнаються, що вже планують медовий місяць. Щоправда, його хочуть провести в реальному житті.

Такий формат свого весілля вони не планували. Ба більше - пара хотіла розписатися й махнути кудись на відпочинок. Та все обламав карантин. Оскільки РАЦС не працював, Ігор та Інна вирішили перенести дату розпису. Натомість доля підкинула їм варіант цікавіший. 

Відео дня

Одна із львівських агенцій запустила проєкт: “Весілля онлайн”. Для участі в ньому було потрібно було лиш одне: розповісти історію кохання. Так, молодята вирішили взяти в ньому участь. Оскільки їх знайомство стало доволі таки випадковим - пара перемогла в проєкті. 

“Гості підключилися через Zoom”

Всі наступні 10 днів вони ретельно готувалися до власного весілля. До слова, підготовка нічим не відрізнялася від справжнього свята. Одні й ті самі замороки: обрати сукню, смокінг, ресторан та ведучого. Щоправда, одна відмінність все ж є - всі витрати на себе взяла агенція, що організувала весілля. Погодьтеся, це таки непоганий подарунок молодятам. 

У сам день весілля все почалося з церемонії. Все пройшло, як і годиться, із весільною аркою. Не обійшлося і без церемоніймейстера. Щоправда, самого його на святі не було. Замість цього - зображення на проекторі. У такому ж форматі сказали напутнє слово батьки. Ну після цього, перейшли до найцікавішого - застілля. 

А от за тривалістю весілля не було схожим на традиційне. Офіційна програма тривала 2, 5 години. А саме гуляння - близько 2 годин. Разом із тим, цей день молодята таки запам’ятають назавжди. Адже весілля у такому форматі стало першим не лише для них, а й для всієї країни. 

На изображении может находиться: 1 человек, свадьба и ночь

На изображении может находиться: 2 человека, люди сидят и в помещении

На изображении может находиться: 1 человек

На изображении может находиться: 2 человека, люди танцуют, ночь и в помещении

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олекса Шумейко

    Слів немає. Це повний абзац.
  • ttt432

    вся жизнь в онлайн))
  • вася пупкин

    Цікаво, а перша шлюбна ніч буде теж онлайн? :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up