Що радить прочитати хмельницька письменниця Ольга Саліпа

Що радить прочитати хмельницька письменниця Ольга Саліпа
  • Поринути у фантастичний світ чи зануритися з головою в життя головних героїв?
  • Хмельницька письменниця підготувала підбірку книг для тих, хто нині в пошуках свіжої літературної порції.

Читання - один із найрозповсюдженіших способів провести дозвілля. Подейкують, що за допомогою цього заняття можна покращити свій психологічний стан. Більше того, дослідники університету Мічигану з'ясували, що люди, які читають щодня по 30 хвилин, живуть довше за тих, хто зовсім не читає книжок. 

Однак, тим, хто полюбляє провести час за книгою, переваги читання знати не цікаво. Бо насолоду такі люди отримують лише від самого процесу читання. Однією з таких є хмельницька письменниця Ольга Саліпа. Жінка закохалася в книги з дитинства. Згадує, як не розлучалася з ними цілісінький день. 

Ставши дорослою, вподобання Ольги не змінилися. Наразі в місяць вона читає 5-7 книг. Часом, робить це за сніданком, а часом - під час обідньої перерви. Ольга Саліпа заряджається від персонажів та їх історій енергією. Саме тому, вона підготувала ексклюзивну підбірку книг 2019 року. Це сучасна українська література та одна книга із психології. Детальніше про них читайте далі. 

Відео дня

“Характерник”, Василь Шкляр 

Картинки по запросу "характерник василь шкляр"
Фото bookclub.ua

Цей твір від сучасного класика української літератури хмельницька письменниця називає глибоким і багатогранним. За її словами він підійде тим, хто любить історичні книги. Ольга Саліпа зізнається, що за читанням виписувала з “Характерника” цитати, здебільшого - по-простому філософські.

Книгу можна придбати в інтернеті. Найдешевша пропозиція - 124.90, а найдорожча - 150 гривень.

“Жінки, які кохають до нестями”, Робін Норвуд 

Картинки по запросу "“Жінки, які кохають до нестями”, Робін Норвуд "
Фото epicentrk.ua

"Книга, яку я читаю по сторінці-дві в тиждень і перечитую, коли відчуваю потребу" - каже Ольга Саліпа. Твір складається із різних ситуацій із практики психолога. Їх об’єднує одне - усі герої страждають в нездорових стосунках. Ольга розповіла, що бачила в мережі багато відгуків про те, що ця книга ставала для жінок рятівною соломинкою. Більше того, хмельницька письменниця переконана, що прочитавши, можна змінити якщо не життя, то ставлення до себе. 

Вартість книги на просторах інтернету коливається від 96 до 119 гривень.

“Гессі”, Наталія Матолінець

Картинки по запросу "“Гессі”, Наталія Матолінець"
Фото yakaboo.ua
  • Я твердо переконана, що українські автори мають писати про українців і для українців. Часто дратуюся, коли наші письменники дають своїм героям закордонні імена і поселяють десь далеко. Це - один з небагатьох випадків, коли все було виправдано - каже Ольга Саліпа.

“Гессі” позиціонується як твір для підлітків, але сама Ольга читала його із задоволенням. Письменниця називає текст красивим, кольоровим, смачним і запашним. І додає, що читала цю книгу в обідні перерви, щоб відволіктися від реального світу і пірнути у вигаданий.

На різних сайтах ціна книги коливається від 100 до 125 гривень. 

“Доця”, Тамара Горіха Зерня 

Картинки по запросу "“Доця”, Тамара Горіха Зерня "
Фото yakaboo.ua

Початок революції, війна, волонтерство. Головна героїня мешкає у Донецьку і бачить всі ті події з іншої точки зору, ніж звикли бачити ми. "Сильна і чесна книга, читається дуже легко. З тих, до якої поспішаєш ввечері" - пояснює Ольга Саліпа.

Придбати книгу в інтернеті можна від 199 до 334 гривень.

“Франческа”, Дорж Бату

Картинки по запросу "“Франческа”, Дорж Бату"
yakaboo.ua

Книга для відпочинку і гарного настрою. Ольга Саліпа каже, що  читала її щоранку за сніданком, щоб “зарядитися” позитивом на день. А також багато усміхалася. Головну героїню Ольга називає кумедною, експресивною, незграбною працівницею. 

Книгу можна придбати “онлайн”. Ціна на різних сайтах коливається від 155 до 200 гривень.

Друзі, яку останню книгу прочитали ви? Залишайте в коментарях ті твори, що радите до прочитання іншим.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • толік

    це хто така?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up