Що радить прочитати хмельницький фотограф Сергій Аніськов

Що радить прочитати хмельницький фотограф Сергій Аніськов
Фото зі сторінки Сергія Аніськова у Facebook
  • Читання - один із найрозповсюдженіших способів провести дозвілля.
  • Своїми “топовими” книгами цього разу поділився відомий хмельницький фотограф.

Надихнутися, розслабитися чи поринути у світ фантазій? Як правило, книга відіграє в житті кожного свою роль. Хтось за сторінками улюбленого роману абстрагується від світу, а хтось - відчуває піднесення, занурившись у цікаві розповіді.

Так, хмельницький фотограф Сергій Аніськов полюбляє читати легкі тексти. До його вподобань належить і проза, і поезія. На прохання журналістів vsim.ua Сергій поділився своїми фаворитами серед книжок. Фотограф додав, що читати необхідно усім. Водночас він зазначив: “У людини не має бути списку для прочитання. Потрібно обирати ті книги, що подобаються”. 

До переліку книг від Сергія Аніськова увійшли романи, книга з психології й буквар. Всі екземпляри можна придбати на просторах інтернету. Детальніше про них читайте далі.

Відео дня

“Брехуни на кушетці” Ірвін Ялом 

Картинки по запросу "“Брехуни на кушетці” Ірвін Ялом"

“Ірвін  - психоаналітик, він легко пише художні тексти” - зауважує Сергій Аніськов. 

Ця книга - оглядовий майданчик, з якого видно, які пристрасті володіють учасниками психотерапевтичного процесу. Автор відкриває перед читачем зворотний бік психотерапії. 

Ціна за книгу в режимі “онлайн” стартує від 135 до 150 гривень. 

Буквар

Картинки по запросу "буквар"

Цю книгу Сергій Аніськов радить прочитати кожному. Мовляв, у нього часто виникає думка, що саме буквар більшість людей і в руках не тримали. “Буквар, певно, ніхто не читав. Бо люди стільки роблять помилок” - каже фотограф. 

Вартість букваря на просторах інтернету коливається від 35 до 150 гривень.

“Танатонавти” Бернар Вербер

Картинки по запросу "“Танатонавти” Бернар Вербер"

Сергій Аніськов радить прочитати цикл творів цього автора. Адже саме вони по-особливому його вразили. Головний герой роману Мішель Пенсон — анестезіолог. Разом зі своїм другом вони розпочинають дослідження того, що знаходиться по інший бік смерті. 

В іншій книзі циклу - “Імперія ангелів”, Вербер описує світ ангелів. У ній Пенсон, знайомий читачам з роману "Танатонавти", випробовує на собі роль ангела-охоронця.

Ціна за книгу “Танатонавти” стартує від 130 до 310 гривень.

“Кради як митець”, Остін Клеон

Картинки по запросу "“Кради як митець”, Остін Клеон"

“Мислити творчо може кожний!”, — стверджує автор. Книга розповість, як саме це робити. У ній наведені приклади, ілюстрації та поради. Ймовірно, що за ними можна навчитися створювати власні творчі шедеври. 

Книгу можна придбати в інтернеті за ціною від 78 до 155 гривень. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up