Стильні образи з мінімальною кількістю речей: основне про капсульний гардероб (новини компаній)

Стильні образи з мінімальною кількістю речей: основне про капсульний гардероб (новини компаній)

У сучасному світі кожна людина хоче стильно вдягатись і виглядати неперевершено щодня. Це зрозуміло, адже зустрічають за одягом. Проте, так важко насправді підібрати потрібні речі, щоб максимально вигідно поєднувались між собою. А ще так часто, поспішаючи, не маємо часу, щоб підібрати щось справді стильне і красиве, хоча речі не влазять у шафу.

Хочете щодня виглядати неперевершено, не повторюватись і не витрачати зайвий час на підбір образу? Тоді варто скористатись порадами експертів і створити свій неперевершений капсульний гардероб.

Розберемось перш за все, що ж це таке? Капсульний гардероб – набір базових речей, які ідеально поєднуються між собою. Тобто що б ви не обрали, усе виглядатиме стильно і по-новому.

Рекомендовано підібрати близько 10-15 комплектів одягу на всі 4 сезони. Погодьтесь, це дуже зручно, коли речей небагато і всі вони мають чудовий вигляд разом.

Як би там не було, проте підібрати такі речі хочеться максимально вигідно. Тому, хорошим рішенням у цій ситуації є знижки, які можна знайти на сайті kuplio.com.ua.

Багато стильних речей з вигодою до 50% можете замовити в магазині «Mohito». Радимо використати промокод Mohito.

Також капсульний гардероб має певну формулу: 3-4 сорочки, блузки чи футболки, 2 низи, жакет або кардиган, 1 або 2 пари взуття, 1 предмет верхнього одягу, сумка, аксесуари та прикраси, що можуть розбавити образ.

Мабуть, ви вже порахували яка кругленька сума потрібна на усе це. Вигідно Ви зможете підібрати цілісінький гардероб з промокодом House brand.

Варто не забувати, що найдорожчими та найбільш якісними в образі має бути взуття та верхній одяг. Усі речі, що зібрані в гардеробі повинні підходити під стиль вашого життя і обов’язково подобатись власниці. Якщо матеріал, якість, колір чи те, як сидить одяг вам не до вподоби, то не купляйте це. Важливо також розуміти особливості своєї фігури і підбирати ті фасони, що завжди будуть безпрограшними. А урізноманітнювати та вдосконалювати будь-які образи допоможуть яскраві аксесуари і прикраси.

Головне, одягнувшись почуватись впевнено та не втратити себе. Бо одяг – це не просто прикраса чи спосіб привернути увагу, а можливість показати усі свої принади та приховати недоліки. А скориставшись промокодами та порадами з цієї статті, ви однозначно швидко зможете зібратись вранці і водночас виглядати неперевершено.

keyboard_arrow_up