У Хмельницькому влаштують онлайн флешмоб до Дня вишиванки

У Хмельницькому влаштують онлайн флешмоб до Дня вишиванки
Фото ілюстративне
  • Хмельничанам пропонують зробити фото у вишиванці та опублікувати його у соцмережі.
  • Переможець отримає в подарунок сертифікат на безкоштовну професійну фотосесію. 

В третій четвер травня в Україні відзначають День вишиванки. Хоча свято неофіційне, але досить популярне. Щороку у День вишиванки у Хмельницькому влаштовували різні тематичні заходи та барвисті флешмоби. Цьогоріч святкування пройде в режимі онлайн.

Хмельничанам пропонують зробити фото у вишиванці та опублікувати його на своїй сторінці у соцмережі із хештегом #Вишиванка2020Автор найцікавішого фото отримає в подарунок сертифікат на безкоштовну професійну фотосесію. Про це повідомили у пресслужбі міської ради.

  • "Але це ще не все! 30 найоригінальніших світлин будуть представлені на виставці в Хмельницькій міській раді напередодні Дня Незалежності України", - додали у пресслужбі.

Умови участі:

Відео дня

- опублікувати фото у вишиванці

- в описі до фото обов'язково поставити хештег #Вишиванка2020

- зробити репост цього допису на свою сторінку і не видаляти до оголошення результатів (так ми знатимемо що саме ви берете участь у флешмобі)

Виконати умови потрібно до 22.00 22 травня.

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок 11:11 Смертельна ДТП на Хмельниччині: водій «ВАЗу» влетів у дерево
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up