Як зняти гель-лак та нарощені вії в домашніх умовах

Як зняти гель-лак та нарощені вії в домашніх умовах
Фото ілюстративне
  • В умовах карантину сфера краси призупинила свою роботу.
  • Так, тисячі жінок залишилися без звичних для них процедур.
  • Майстри з Хмельницького розповіли, як виправити ситуацію вдома.

Кожна жінка завжди хоче бути привабливою. Чи то під час карантину, чи в буденних умовах - а догляд за собою ніхто не відміняв. Зробити кілька масок для тіла чи шкіри обличчя - це, звісно, добре. А що робити із гель-лаком й нарощеними віями? Адже все це давно зносилося, а ваш майстер - у вимушеній відпустці. Тут головне не панікувати. Аби виправити ситуацію достатньо виділити час, проявити бажання і запаститися порадами від майстрів. Чи то вії, чи манікюр - із всім можна справитися власноруч, сидячи вдома на дивані. 

Журналісти vsim.ua поспілкувалися із двома майстрами в сфері краси. Кожен з них дав свої поради щодо тієї чи іншої послуги. Аби дізнатися про них детальніше, гортайте далі.

Не можна знімати вії маслами та кремами

Так, майстер Катерина займається нарощуванням вій. Товпа клієнтів вже “завалили” її повідомленнями із проханням допомогти врятувати їхні вії. Саме тому, майстер вже сформувала чітко вироблений алгоритм. Варіантів, як врятуватися, вона пропонує кілька.

Відео дня

Щоб зняти вії самостійно, під рукою слід мати професійний засіб для зняття - ремувер,  ватну паличку й сухі та вологі серветки без спирту. Загалом процедура має кілька етапів. Щоб перейти до самого зняття, потрібно:

1. Закрити очі і нанести ремувер за допомогою ватної палички на прикоринневу зону (де війка приклеєна до натуральної). Ні в якому випадку очі не відкривати.❕

2. Навести таймер на 8-10 хвилин. Чекаємо і тоді гарно витираємо залишки ремувера спочатку сухою, а тоді вологою серветкою. При цьому очі не відкривати.

3. Після цього гарно вмитися.

А далі - можна милуватися своїм відображенням в дзеркалі. Таймер для цього виставляти не обов’язково. Тож час - необмежений. 

Озбройтесь ватними дисками й пилочками

Тепер перейдемо до нігтів. Адже вони теж потребують порятунку. Майстер манікюру Оксана дала кілька порад, як зняти гель-лак швидко, просто та якісно. Для цієї процедури знадобиться:

  • пилочка (майстер радить використовувати спеціальну - 240 грід)
  • рідина для зняття лаку 
  • ватні диски
  • фольга
  • апельсинова паличка для підняття кутикули
  • шліфувальна пилочка
  • масло для кутикули

Почати варто із запилювання глянцевого блиску самого лака. Покриття має його втратити. Далі знадобляться ватні диски. Майстер каже, що однієї штуки вистачить для однієї руки. Його слід прикласти до нігтя й щільно обмотати фольгою. 

Такі дії варто повторити із кожним нігтем. Після зняття, Оксана радить використати шліфувальну пилочку, для згладження пластини.

Крім того, можна зробити теплу ванночку з розчином солі або рідкого мила. В ній варто замочити кожну руку на 10-15 хвилин. Далі варто повернутися до апельсинової палички. “Обережно, не створюючи тиску на пластину, підняти нею кутикулу”, - каже майстер.

За потребою, можна обрізати кутикулу манікюрними ножицями або кусачками. Після всього процесу необхідно нанести масло для кутикули. А далі - можна сяяти красою.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up