Чим приваблива косметика L’Occitane (Новини компаній)

L’Occitane – французький бренд преміальної косметики для чоловіків та жінок. Заснована компанія в 1967 році. На самому початку своєї історії займалася виробництвом лавандового масла, що для Провансу є цілком логічним рішенням. Оскільки засновник Олів’є Боссан мав глибокі знання властивостей прованських трав, поступово перелік продуктів лише розширювався. З часом з’явилися натуральні масла, мила, креми.

Особливості косметичних засобів

Сучасна косметика L'Occitane розроблюється в результаті спостереження за природою, котра є найбільшою цінністю та може дати все, що необхідно нашій шкірі. У штаті компанії працюють понад 100 дослідників у власних лабораторіях. Дослідницькі проекти спрямовані на вивчення молекулярної біології, методів екстракції рослин для отримання натуральних речовин, дуже важливих для здоров’я шкіри. Саме це дозволяє стабільно та планомірно піднімати рівень ефективності та безпечності косметики.

Цікаво, що для отримання натуральних інгредієнтів компанія активно співпрацює з більше ніж 130 фермерами у Франції. Компоненти заготовлюються і в далеких районах Корсики, і на лавандових полях Провансу.

Популярні лінійки та засоби

Асортимент бренду великий. Серед продуктів є безліч доглядових лінійок. Компанія виготовляє засоби, призначені:

· для тіла. Паста-скраб має незвичайну структуру, містить шкаралупу горіху та часточки цукру. Ефект від засобу м’який, не відбувається пересушування. Заслуговує уваги гель для душу на основі мигдалю, який на клітинному рівні омолоджує, робить шкіру оксамитовою, гладкою;

· для волосся. Шампунь допомагає впоратися з пошкодженнями після фарбування чи внаслідок інших впливів. Користувачі зазначають, що вже через декілька місяців можна помітити відчутні результати навіть на дуже пошкодженому волоссі;

· для чоловіків та жінок. При виготовленні продукції враховують особливості будови дерми, тому користувач отримує оптимальний догляд, котрого потребує.

Є ще безліч лінійок та спеціалізованих засобів, які однаково успішно можуть використовуватися в домашніх умовах та в салонах краси.

Цікаві факти про L’Occitane

Продукція бренду отримала чимало схвальних відгуків навіть від косметологів. Наприклад, маски L’Occitane допомагають досягнути звуження пор, що робить шкіру матовою. Отже, відвідувати косметолога доведеться значно рідше.

Компанія провадить безліч соціальних ініціатив, підтримує людей із поганим зором, тому на етикетках для нанесення інформації застосовується в тому числі шрифт Брайля. Також ведеться активна боротьба за права жінок. Особлива увага приділена екології: з 2009 року вся тара косметичних засобів безпечна для природного середовища.

Крім парфумів для особистого використання, випускаються також аромати для дому: свічки, саше, парфумовані води. Причому останню можна використовувати для постільної та натільної білизни.

Продукція бренду отримує безліч схвальних відгуків, саме тому надзвичайно популярна на території України, особливо у Хмельницькому.

keyboard_arrow_up