Фітоесенційна косметика для волосся: що це та кому підійде (Новини компаній)

Фітоесенційна косметика для волосся: що це та кому підійде (Новини компаній)

Людська свідомість щодо природи та екології все ще далека від досконалості, але зміни вже помітні в багатьох галузях. Б’юті-індустрія — не виняток. Одні бренди прагнуть знизити вплив на довкілля, інші виробляють 100 % веганську косметику, не проводять тести на тваринах і не використовують компоненти тваринного походження. Ринок трансформується та пропонує як удосконалені, так і нові рішення в догляді за волоссям.

Сила та краса волосся разом з ORising

ORising — унікальний бренд фітоесенційної косметики родом із Верони. З 1998 року він випускає високоякісний професійний догляд за шкірою голови та волоссям, заснований на екологічному підході та піклуванні про природу. Компанія добре зарекомендувала себе в більш ніж 40 країнах світу. Продукцію цінують у трихологічних центрах, люксових салонах, аптеках та спеціалізованих магазинах. У Швейцарії є клініка, яка працює виключно із косметикою цієї торгової марки.

На думку команди бренду, природа — вірна союзниця нашої краси. Продукти виготовлені з добірної, екологічно чистої сировини без гормональних компонентів та представлені в екоупаковках. У фокусі виробництва знаходяться лікарські трави та рослини, перевірені на ефективність та сумісність зі шкірою. Кожен засіб — це синергія прогресивних розробок та активних натуральних компонентів у високій концентрації. На тваринах фітоесенційна косметика не тестується.

ORising позиціонує себе як бренд для кожного та пропонує повноцінну культуру догляду за волоссям будь-якого типу, з будь-якою проблемою. У його арсеналі є як звичні шампуні та маски, так і нестандартні комплекси спрямованої дії. Частина продуктів відповідає європейському стандарту Vegan Ok. Надалі поруч із назвами таких засобів стоятиме (V).

Випадіння волосся та чутливість шкіри голови

Особливо делікатна та збалансована лінія, розроблена для зменшення випадіння та зміцнення ослабленого волосся. Фітоесенційний шампунь, багатий на екстракти чебрецю, кропиви, календули та шавлії, м’яко очищає, дбайливо взаємодіє з гідроліпідним шаром шкіри голови, стимулює приплив крові. Зміцнювальна маска з протеїнами пшениці та шовку зволожує та пом’якшує волосся, наповнює силою, покращує опірність зовнішнім подразникам. Есенційна олія з фітоекстрактами посилює дію маски. Лосьйон-тонік (V) інтенсивно живить слабке та тонке волосся.

Засоби надають антибактеріальну та антиоксидантну дію, тонізують, регулюють вироблення себуму, заспокоюють шкіру. Інші активні компоненти: перцева м’ята, ялівець, лопух, куркума, імбир, лікарський дудник.

_ObeheQW4VHYUNcd6WZFzAquI_bcaOvWS_nRh2z_zeupGPWi5mZBOrERlwK26vnYOeg4D5B6d6cFE3Db6KgMP609gguYxtbsbWa0MKdhkfthgDe6QWimoPaB3CxeT42Ob32I86U

Зміцнювальний комплекс 5-AlfORising Bioessence

Продукти створені на основі вербаскозиду, активного компонента, який отримують з клітин бузку звичайного. Еквілібрувальний капілярний шампунь (V) без агресивних сульфатів живить і заспокоює шкіру, стимулює кровообіг, надає антиоксидантну та себорегулювальну дію завдяки пшону, бамбуку та кінському каштану. Лосьйон (V) активізує відновлювальні процеси в клітинах, нормалізує циркуляцію крові на рівні шкіри голови та освіжає за допомогою вітаміну B6, ефірних олій лимона, мандарина та апельсина.

Боротьба з підвищеною жирністю шкіри та волосся

Зайва кількість сальної секреції спричиняє інтенсивне випадіння волосся, відхилення від фізіологічного рівня pH, розмноження мікробів та загальне погіршення стану та зовнішнього вигляду шкіри голови та волосся. Лінія проти жирності вирішує проблему силою ретельно підібраних органічних компонентів.

Капілярний фітоесенційний шампунь делікатно очищає, нормалізує вироблення себуму, пригнічує активність грибка та бактерій, живить та зміцнює волосся завдяки чебрецю, лопуху та мелісі. Маска із шавлією, ромашкою, розмарином, протеїнами шовку та олією лимона тонізує, забезпечує детокс-ефект, пом’якшує та зволожує волосся. Лосьйон-тонік з лавандою та календулою надає себорегулювальну та антибактеріальну дію, відновлює гідроліпідний баланс, регенерує та заспокоює. Олія з м’ятою та липою посилює ефективність догляду.

StaminORising — інноваційна терапія проти старіння

Комплекс на основі рослинних стовбурових клітин уповільнює старіння волосяних фолікулів, підтримує життєву силу шкіри голови, допомагає волоссю довше залишатися шовковистим і сяйнистим. Капілярний шампунь без агресивних сульфатів ніжно взаємодіє з гідроліпідним шаром та структурою волосся. Моринга в складі зменшує осідання пилу та смогу на кутикулі. Лосьйон покращує стан тонкого та крихкого волосся, протистоїть окисному стресу.

Інші активні компоненти: кофеїн, гінкго білоба, протеїни сої, лаванда, м’ята, шавлія, зелений чай. Комплекс тонізує та зміцнює волосся, стимулює ріст, освіжає, сприяє оновленню шкіри голови.

Бренд пропонує засоби з олією кокоса та вівсом для сухого волосся, відновлювальну серію Sea Complex 3 з вітамінами, водоростями, мінералами та морським колагеном, терапію для довгого волосся, ревіталізувальну лінійку Orising Luce (V) із золотом 24К та гіалуроновою кислотою, спеціальні продукти для шкіри голови та багато іншого.

keyboard_arrow_up