Хмельницький і жінка: Чим зайнятися у вільний час, щоб не збожеволіти вдома

Хмельницький і жінка: Чим зайнятися у вільний час, щоб не збожеволіти вдома
Надворі весна. Тому прийшов час відірватися від телевізорів і комп’ютерів та вийти «в люди». «ВСІМ» пропонує перелік розваг для тих, хто шукає чогось новенького, але не знає куди йти.

У Хмельницькому можна познайомитись з різноманітними напрямками декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва українців таких, як: гончарство, лялькарство, писанкарство, петриківський розпис, лозоплетіння, вишивка. Можна навчатися елементам  народним танцям та співу. Самостійно можна виготовляти обереги та предмети домашнього вжитку для себе, а також для продажу. Збирається чимало хмельничанок, які постійно спілкуються, навчаються, обмінюються своїм досвідом, а також діляться кулінарними рецептами з можливістю посмакувати все під чашку чаю. Все це можна знайти в соціально-культурному центрі «Сорока», що знаходиться по вулиці Кам’янецькій, 50. Там же  безкоштовно навчають польської мови.

Також дівчатам та жінкам можна завітати у антикафе «Razom»- громадський заклад соціального спрямування. Тут розваги підійдуть тим, хто більше любить помірний відпочинок. Заклад не безкоштовний, оплата щогодинна. У вартість входять частування, розваги та заходи. Там можна пограти у «Мафію» та інші настільні ігри, потрапити на вечір знайомств чи поетичний вечір, тренінг, семінар, взяти участь у різноманітних майстер-класах та інших цікавих заходах. Заклад знаходиться на вулиці Проскурівській, будинок 58. За перші 30 хвилин перебування потрібно заплатити  10 гривень, кожні наступні півгодини - п’ять гривень.

Якщо Вам набридло дивитися фільми в Інтернеті, а в кіно немає з ким піти, то є гарна можливість  провести вільний вечір у  тайм-кафе «Clever Club», що на Подільській, 85. Щоразу тут демонструються найкращі фільми з можливістю їх обговорення. Вартість перегляду близько 35 гривень. Діють безлімітні дні: понеділок та вівторок, за фіксованою ціною 50 гривень з людини. Крім того, тут можна почитати книгу та повеселитися на тематичних вечірках.

Відео дня

Активні хмельничанки можуть зайнятися кінним спортом.  У кінно-спортивному клубі «Тамерлан», що знаходиться за адресою проспект Миру, 85. Катання верхи  коштує 70 гривень за півгодини.  

Скелелазіння чи боулдерінг, боулінг або пейнтбол розрухають навіть ледачого.  Це і розвага, і відпочинок водночас. Заняття розслабляють та допомагають отримати нові, неймовірні відчуття. Одне заняття з боулдерінгу – 20 гривень абонемент на місяць – 150, заняття з альпінізму 30 гривень.

Займаються в приміщенні тренувального залу ГО «Енергія змін» Курчатова, 6 (завод «Нева»)

Покататися на ковзанах можна у парку імені Франка на катку «Льодовиковий період». Пограти у пейнтбол можна  у клубі «Прайд». Коштує гра 100 гривень. За ці кошти нададуть комплект: 200 кульок, захисний костюм, захисний жилет, маску, маркер, рукавиці, шарф для захисту шиї. Мінімальна кількість гравців – чотири. Якщо компанії немає, то адміністратор клубу може долучити Вас до якоїсь іншої команди.

Якщо запропоновані варіанти не підходять, то існує старий перевірений спосіб підняти собі настрій та повеселитися – виїхати на природу. Адже незабаром погода порадує весняним сонечком. Запропонуйте своїм друзям  та родині виїхати за місто й зарядитися весняним настроєм на цілий тиждень.  


Нагадаємо, сайт vsim.ua розпочав спеціальний проект для жінок і про жінок «Хмельницький і жінка».  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    "Якщо запропоновані варіанти не підходять, то існує старий перевірений спосіб підняти собі настрій та повеселитися – вдарити по легеням конопелькою".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up