Хмельницький і жінка: ТОП-5 процедур, які зекономлять час зранку для неперевершеного вигляду на цілий день

Хмельницький і жінка: ТОП-5 процедур, які зекономлять час зранку для неперевершеного вигляду на цілий день
У сучасній індустрії краси існує безліч процедур, завдяки яким жінки завжди можуть виглядати чарівно, не витрачаючи при цьому багато часу та сил. «ВСІМ» пропонує прекрасній половині ТОП-5 салонних процедур, які користуються найбільшою популярністю серед жінок та дозволяють залишатись привабливою у будь-яких умовах.

Є чимало способів, аби наблизити свою зовнішність до бажаного ідеалу. Не менш важливо й те, аби в гонитві за красою, у дівчат та жінок залишався час на інші справи – сім’ю, роботу, навчання чи хобі. Тому, аби полегшити життя красуням існують процедури, які не лише заощаджують час, але й засоби та кошти.

З нарощеними віями можна дозволити собі зранку поспати довше, не поспішаючи випити каву, замість того, щоб у поспіху накладати кілька шарів туші, аби замаскувати втому чи недоспану ніч. З перманентним макіяжем можна забути  про щоденний арсенал декоративної косметики – олівця, помади чи підводки. А сучасний манікюр прикрашатиме ручки, дозволивши  відчувати себе завжди впевнено та бездоганно. 

Молодь обирає гель-лак

Відео дня

- На сьогоднішній день перелік процедур дуже різноманітний - від класичного манікюру до нарощення нігтів будь-якої довжини з абсолютно різними дизайнами. Це може бути французький манікюр, розпис акриловими, акварельними або гель фарбами, прикрашання стразами, декоративними стрічками, стемпінг, - розповідає майстер манікюру Вікторія.

Ціни коливаються від 40 гривень  за класичний манікюр до 220 гривень чи більше – за нарощування нігтів гелем чи акрилом. Все залежить від дизайну.

- Покриття гель-лаком коштує від 80 гривень, знову ж таки, все залежить від обраного дизайну, - розповідає Вікторія. – Можна також вирівнювати нігтьову пластину біогелем чи біоміксом – це коштуватиме 10 гривень  за один ніготь. Вартість дизайну – 5 гривень за один ніготь.

Існує багато думок стосовно того, що краще – покрити нігті гель-лаком чи наростити. На сьогодні є багато технологій нарощування - арочне моделювання, яке дозволяє акрилові або гелеві нігті зробити максимально наближеними до натуральних, що не лише гарно, але й зручно. Стійкість такого манікюру – 4-5 тижнів.

- Що стосується покриття гель-лаком, воно більш розповсюджене серед молоді, - каже майстер. – Дизайн дівчата обирають оригінальний, а то й «екстремальний». Так, на нігтях малюють абсолютно все – імітацію шкіри рептилії, ефекти дорогоцінного каміння чи вуалі, комікси та герої мультфільмів.

Середня тривалість манікюру – 25-30 хвилин, аби нанести гель-лак потрібно ще півгодини, нарощування нігтів – 2,5 – 3 години. На дизайн витрачається від 10 хвилин до однієї години.

Майстриня каже, що більше переваг має покриття гель-лаком. Щоразу з’являються нові технології, які є максимально зручними.

- Зараз є нова технологія - покриття «під кутикулу». Завдяки їй, гель-лак триматиметься до 5 тижнів. Багатьох дівчат хвилює, що гель-лак погано тримається. Я рекомендую в цьому випадку нанести під покриття біогель. Тоді нігті стануть товстішими і не згинатимуться, - розповідає Вікторія.  

Коса з моди не виходить

Найбільшою популярністю у хмельницьких красунь користуються весільні зачіски, рідше – вечірні, святкові. Перукар Марина Бартко каже, що їй як майстру, цікавіше працювати саме з весільними зачісками, адже тут можна розігнатись з уявою, та й вони виправдовують себе актуальністю.

- Часто пропоную клієнткам більш комбіновані варіанти зачісок – вони сприймаються сміливіше. Серед вечірніх та святкових обирають більш класичні варіанти. Взагалі хмельничанки мають особливий, вишуканий смак, - наголошує майстер. – Починаючи від зачісок у грецькому чи венеціанському стилях, а-ля 40-х чи 80-х і до сучасного стилю.

Пані Марина зазначає, що у тренді залишається коса та різноманітні плетіння.

- Будь-яка зачіска з поєднанням цікавого плетіння стає набагато цікавішою, - каже перукар. - Штучне волосся вже не  таке популярне, як раніше. До прикладу, накладні пасма, або треси використовуються переважно для одноденних зачісок.

Щодо ціни, то все залежить від важкості роботи.

Вартість весільної зачіски в середньому – 400 гривень, святкові -  від 200 гривень. Нарощене волосся обійдеться модницям від 400 до 700 гривень.

- Бувало, що одна зачіска з елементами штучного волосся займала 5 годин роботи, - додає Марина Бартко.

Догляд за волоссям підбирається  для кожного індивідуально, залежно від стану і типу волосся, від професійної косметики до природної.

- На мою думку, професійна косметика більш маскуюча і потрібна для підтримання волосся в хорошому стані, захищає його від впливу усіх механічних факторів, - пояснює Марина. - Природня косметика має більш глибокий лікувальний та відновлюючий ефект. Однак, за тривалістю використання потребує більше часу для результату.

З віями експериментують

Популярності серед жінок та дівчат набирає нарощування вій. Процедура займає близько двох годин, однак ефект  вражає. Знову ж таки, основна перевага – це економія часу. Виглядатимуть нарощені вії дещо ефектніше та виразніше. 

- На якісну салонну роботу  з ідеальною розпушеністю вій, правильним напрямом і масою інших параметрів  у професіонала піде від двох до трьох годин часу, - зазначає майстер з нарощування вій Надія Курашова.

Серед видів нарощування – класичний, подвійний об’єм 2D, потрійний - 3D та голлівудський об’єм.

- Хорошу роботу за півтори години часу можна зробити тоді, якщо це одинарний об’єм і у клієнтки не дуже густі вії, - розповідає майстер.

Вартість нарощування вій класичного - 280 гривень, із подвійним об’ємом –300 гривень, потрійний – 330 гривень та голлівудський об’єм обійдеться красуням у 350 гривень.

- Найбільшою популярністю користується подвійний об’єм - 2D, та й виглядає він більш природно, порівняно з іншими, які є яскравими, - каже Надія Курашова. – Однак, хмельничанки не бояться експериментувати і не заспокояться, поки не спробують на собі кожен вид нарощування.

Як пояснює спеціаліст, важливо лише обрати хорошого майстра, який підбере  правильну довжину і товщину вій та якісно виконає роботу.

- Якщо робота виконана технічно правильно, то ходити з такими віями можна скільки завгодно, при умові, якщо раз на 3 тижні ви будете приходити на корекцію, - запевнила майстер.

Змінюють форму брів та підкреслюють губи

Перевагою перманентного  макіяжу є його здатність змінити недоліки зовнішності.

Майстер перманентного макіяжу Олена Кокіна розповідає, що перманентний макіяж може  підкоректувати форму брів, зробити губи пухкішими, вирівняти їх контур. Оптимальним варіантом є й для тих, хто має алергію на косметику.

- Перманентний макіяж – це зручність, економія часу і засобів, - каже спеціаліст. – Це вже готова основа для подальшого мейк-апу, залишається зробити кілька штрихів.

Подібний макіяж дає можливість заощадити кошти на постійне придбання косметики, не змивається у дощ, спеку та при купанні.

Під час перманентного макіяжу майстер вживлює у верхній шар шкіри спеціальні пігменти. Процес проходить у три етапи – фахівець розробляє ескіз, закріплює форму, набиває пігмент. Все це проводиться під місцевою анестезією.

- Якщо у жінки проблема опущених повік – можна провести чіткий контур нижньої чи верхньої повіки, так званий татуаж, - розповідає Олена Кокіна. – Проблему нерівного контура губ можна вирішити за допомогою їх мікропігментації. Брови завдяки спеціальним пігментам можна подовжити, змінити їх вигин чи підкорегувати  форму.

Як розповіла майстер, ціни наразі нестабільні. До прикладу, макіяж брів обійдеться у 700-800 гривень, стрілки по контуру нижньої чи верхньої повіки – 700 гривень, перманентний макіяж губ – 900 гривень. Окрім цього, щомісяця необхідно робити корекцію, яка коштуватиме 300 гривень.

Перед початком процедури спеціалісти рекомендують проконсультуватись у косметолога, окуліста і дерматолога.

В тренді – природність

Декоративна косметика – одна з основних складових створення ідеального образу жінки. Вона дозволяє підкреслити природню красу та приховати недоліки. Який макіяж обрати, аби виглядати гарно й органічно –  кожен обирає сам. Важливо підібрати його так, аби він пасував і лише підкреслив індивідуальність.

Візажист  Анастасія Макарова розповідає, що в тренді залишаються натуральність і природність.

- Мінімум косметики, трохи підфарбовані брови. Якщо ми використовуємо тіні, то лише ніжних відтінків, наближених до натурального кольору шкіри. Звичайно, туш і блиск для губ. Це базовий макіяж, який буде підходити кожній дівчині й завжди буде в моді, - запевняє візажист. – Також користується популярністю один із вечірніх «мейків» - акуратна стрілочка, підкреслені вилиці за допомогою рум’ян та червоні вуста. Надто яскраві кольори, як на мене, вже вийшли з моди і це радує, - каже Анастасія.

До кожної клієнтки має бути індивідуальний підхід. Час, котрий дівчина витрачає на макіяж, залежить від його складності та побажань.

- В середньому на макіяж я витрачаю близько години, іноді – півтори.

Нагадаємо, сайт vsim.ua розпочав спеціальний проект для жінок і про жінок «Хмельницький і жінка».  


Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Carter Collins

    Мене звуть містер Картер Коллінз, Я приватний кредитор, який видають

    кредит приватним і корпоративним осіб. Ви були відхилені

    так багато банків? Чи потрібна фінансування, щоб створити свій бізнес? робити

    вам необхідно фінансування для розширення вашого бізнесу? Або вам потрібен

    персональний кредит?. зв'яжіться з нами :: [email protected]



    ФОРМА ДАНИХ позичальника



    1) ВАШЕ ІМ'Я:

    2) СЕКС:

    3) ВАША КРАЇНА:

    4) ВАША ПРОФЕСІЯ:

    5) Ваш сімейний стан:

    6) Номер телефону:

    7) ЩОМІСЯЧНИЙ ДОХІД:

    8) АДРЕСА:

    9) МЕТА:

    10) КРЕДИТНА ЗАПИТ:

    11) КРЕДИТНА ТЕРМІН:



    зв'яжіться з нами :: [email protected]

    З найкращими побажаннями

    Г-н Картер Коллінз

  • Racheal Walton

    Здравствуйте,



    Ви ділова людина або жінка? Ви в будь-який фінансового стресу? Або ж вам потрібні гроші, щоб почати свій власний бізнес?



    Чи є у вас низький рахунок кредиту, і вам важко отримати кредити від місцевих банків і інших фінансових інститутів? Рішення вашої фінансової проблеми миттєва ФІНАНСУВАННЯ GROUP LLC.



    Наші послуги включають в себе наступне:



    * Персональні кредити

    * Кредити консолідації заборгованості

    * Можливість

    * Бізнес-кредити

    * Кредити на освіту

    * Іпотека

    * Просування будівельної техніки, Yatchts, екзотичних автомобілів і т.д ...



     Ми пропонуємо кредити на 3,5% річних на Anum.



    Ми пропонуємо кредити на людей, які потребують фінансової помічник з низькою процентною ставкою 3%. Для того щоб отримати кредит з цією компанією, ви можете сказати нам точну кількість

    Засоби вам потрібно і час, в якому ви можете погасити кредит. Ми також надаємо допомогу позичальникам в пошуках HOMEPATH кредитів, звичайних кредитів, Jumbo фінансування, особистого кредиту та бізнесу Стартовий кредит.



    Примітка: Ви повинні відправити нам по телефону: [email protected]



    http://instantfundinggroupllc.com



    З повагою,

  • Racheal Walton

    Здравствуйте,



    Ви ділова людина або жінка? Ви в будь-який фінансового стресу? Або ж вам потрібні гроші, щоб почати свій власний бізнес?



    Чи є у вас низький рахунок кредиту, і вам важко отримати кредити від місцевих банків і інших фінансових інститутів? Рішення вашої фінансової проблеми миттєва ФІНАНСУВАННЯ GROUP LLC.



    Наші послуги включають в себе наступне:



    * Персональні кредити

    * Кредити консолідації заборгованості

    * Можливість

    * Бізнес-кредити

    * Кредити на освіту

    * Іпотека

    * Просування будівельної техніки, Yatchts, екзотичних автомобілів і т.д ...



     Ми пропонуємо кредити на 3,5% річних на Anum.



    Ми пропонуємо кредити на людей, які потребують фінансової помічник з низькою процентною ставкою 3%. Для того щоб отримати кредит з цією компанією, ви можете сказати нам точну кількість

    Засоби вам потрібно і час, в якому ви можете погасити кредит. Ми також надаємо допомогу позичальникам в пошуках HOMEPATH кредитів, звичайних кредитів, Jumbo фінансування, особистого кредиту та бізнесу Стартовий кредит.



    Примітка: Ви повинні відправити нам по телефону: [email protected]



    З повагою,

    http://instantfundinggroupllc.com

    E-mail: [email protected]

  • Потоцкая (Степанюк) Ольга

    В наше время каждая сэкономленная минута - это большая ценность и действительно жалко тратить каждое утро лишнее время на банальную процедура нанесения макияжа - особенно если выбор есть! И благодаря новым методам татуажа: http://www.uzarska.com.ua/#!tatubrovi3d/lr8hy - я выбрала именно этот, моя вечная проблема (практически не растут брови) была решена на несколько лет вперед! Самое главное - я почувствовала уверенность в себе и в своей красоте!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up