Омолодження інтимної зони: як і де роблять в Хмельницькому (Новини компаній)

Омолодження інтимної зони: як і де роблять в Хмельницькому (Новини компаній)
  • Покращити жіноче здоров’я та якість сексуального життя можна завдяки спеціальній гінекологічній процедурі. 

  • Де і як це роблять в Хмельницькому?

Все не стоїть на місці й медицина теж. Новим і вже досить популярним напрямом є естетична гінекологія. Адже часто жінки звертаються до медиків із делікатними питаннями. Скажімо, нетримання сечі чи низька чутливість при статевому акті. У таких випадках лікарі пропонують скористатися спеціальними гінекологічними процедурами. Мова йде про омолодження інтимної зони лазером CO2.

За допомогою цього апарату лікар-гінеколог надає ряд послуг, що допоможуть не лише відновити жіноче здоров’я, а й поліпшити якість статевого життя. Омолодження інтимної зони роблять в клініці естетичної гінекології та косметології “My secret”, що по вулиці Степана Бандери 2а, у ТЦ “OKEY”. Процедури виконує лікар-гінеколог Ірина Сухораб. 

Ірина Сухораб розповідає, що інтимна зона потребує не меншої уваги за інші частини тіла. Адже з часом вона втрачає колаген, може з’явитися сухість або змінитися зовнішній вигляд статевих органів. Зокрема, до цієї процедури існують медичні, естетичні та психологічні показання. 

У клініці «My secret” виконують лазерні процедури, що допомагають відновити інтимні форми після пологів, позбутися пігментації, а також при деяких вікових змінах відновити еластичність та здоров'я тканин статевої сфери.

Омолодження інтимної зони - це не операція, а безболісна гінекологічна процедура. Вона не передбачає підготовки чи реабілітаційного періоду. Ірина Сухораб розповідає, що вона легко переноситься організмом і вважається найбезпечнішим способом повернути інтимній зоні тонус. 

Крім того, за допомогою гінекологічної процедури можна зупинити процеси старіння організму, а також впоратися з негативними наслідками перенапруження після пологів. Проблеми, пов’язані з естетичними питаннями — їх допомагає виправити лазерна корекція. За допомогою цього можна безболісно вирішити низку питань, що стосуються краси жінки. Відновлення гармонії в особистому житті та нові грані сексуального задоволення — саме цього можна досягнути, зважившись на естетичну гінекологію. 

Омолодження інтимної зони в клініці “My secret” проводиться за допомогою спеціального лазаря “СО2”. В залежності від проблеми пацієнта, лікар-гінеколог користується певною насадкою, всього яких є 4. За допомогою апарату можна досягнути ремоделювання тканин піхви, а також ущільнення та звуження її стінок. 

Процедура триває протягом 15-20 хвилин. Результат не змушує себе довго чекати. Підвищення чутливості піхви на 95% -  один із них. Ірина Сухораб каже, що скорочення м’язових волокон і звуження піхви підсилить відчуття при оргазмі до 57%.

Протипоказом естетична гінекологія є для вагітних і для жінок у період грудного вигодовування. Водночас вікового обмеження дана процедура не має.Тож зберегти красу, підтримати здоров’я й відновити інтимну зону лікар-гінеколог рекомендує всім, хто дбає про себе. Адже омолодження жінки починається зсередини. 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up