Сережки-кільця і сережки-пусети: які найбільш зручні й універсальні? (новини компаній)

Сережки-кільця і сережки-пусети: які найбільш зручні й універсальні? (новини компаній)

Думаєте, які

купити сережки у власну колекцію? Двома найпопулярнішими моделями є сережки-кільця і сережки-пусети, і кожна з них має свої плюси та мінуси. Що врешті-решт ви надінете, залежить від вашого особистого смаку і стилю. А поки ви стоїте на роздоріжжі, ми допоможемо порівняти ці два ювелірні вироби та вибрати найкращий із них саме для вас.

Що таке сережки-кільця?

Обручі, або кільця, мають класичну круглу, овальну або ультрамодну хвилясту і витягнуту форму. Вони бувають одинарними і подвійними, тонкими і широкими, мініатюрними і максі. У ролі застібки виступає замок-конго — стрижень, який надійно з‘єднує разом дві частини прикраси. Вони можуть бути мінімалістичними, текстурованими і повними дорогоцінного каміння.

Якого розміру вам купити сережки-кільця?

  • 10-12 мм — найменший розмір, який ледь помітний у загальному образі. Чудовий вибір для ділового стилю, де не можна виходити за межі установленого дрескоду. Також це найкращий варіант для дітей, підлітків і жінок з маленьким обличчям;
  • 18-22 мм — все ще мініатюрні, класичні й елегантні. Досить помітні, але не настільки, щоб впадати в очі, тільки якщо вони не мають яскравого дизайну з кольоровою емаллю і коштовним камінням. Найбільш помітні на дівчатах з невеликим обличчям і тонкими рисами;
  • 25-28 мм — універсальний розмір, який помітніший за попередні моделі, але все ще не перетинає межі елегантності й стриманої класики;
  • 30-35 мм — вибір для дівчат з обличчям середнього розміру. У мінімалістичному дизайні вони ідеально доповнюють всі стилі, від casual до офісного. У яскравому оздобленні стають чудовим вибором для вечірніх виходів у світ;
  • 40 мм і більше — це вже прикраси із категорії «Максі», які мають розмір м‘яча для пінг-понгу і привертають до себе увагу.

Що таке сережки-пусети?

«Пусети», або «Цвяшки» — це мініатюрні прикраси, які прикручуються до штифта, щоб надійно триматися на мочці вуха. Вони можуть складатися з металевої основи і одного каменю або ж бути оздобленими підвісками. Сережки-цвяшки щільно сидять на мочці вуха та мають мініатюрний дизайн, який випромінює витончену вишуканість. Їх можна носити з будь-чим і коли завгодно. Вони легко надіваються і знімаються та мають безліч стилів.

Якого розміру варто купити сережки-пусети?

  • 2-3 мм — ультрамініатюрні ювелірні вироби. Чудово підходять дітям і стають частиною багатошарової ювелірної композиції;
  • 4-5 мм — все ще маленький розмір, але вже помітний на вусі, особливо коли прикраса оздоблена розсипом діамантів;
  • 6 мм і більше. Це вже самодостатні сережки, які привертають увагу своїм цікавим виглядом.

Сережки-кільця чи сережки-пусети — що підходить саме вам?

Універсальність: обидві прикраси стають чудовим вибором, який ідеально вписується в офіційну обстановку, повсякденні прогулянки та все, що відбувається між ними. Головна умова — маленький розмір і мінімалістичний дизайн.

Комфорт: зручність прикраси залежить від її ваги, дизайну і розміру. Маленькі обручі будуть такими ж зручними, як пусети, якщо матимуть мінімальний розмір. Великі обручі розгойдуються і можуть чіплятися за одяг, якщо мають рельєфний дизайн.

Мода: Коли справа доходить до моди, сережки-кільця часто привертають увагу своїм сміливим і привабливим дизайном. Вони випромінюють впевненість і можуть перетворити навіть найпростіше вбрання на ультрамодний й ефектний образ. З іншого боку, сережки-гвоздики пропонують нотку витонченості. Їхня стримана елегантність говорить про клас і вишуканість, що робить їх улюбленими коштовностями для тих, хто віддає перевагу більш класичному діамантовому стилю.

Адаптація до випадку: сережки-цвяшки — це найбільш універсальні ювелірні вироби. Якщо це не сережки з великими смарагдами або яскравим фантазійним дизайном, то вони є ідеальним вибором для будь-якого випадку, від ділової зустрічі до світського заходу. Об‘ємні обручі з фактурним дизайном — найкращий вибір для повсякденного і вечірнього носіння, коли потрібно справити враження. Разом із тим ультрамаленькі обручі легко поєднуються з офіційними сукнями і повсякденними футболками.

Як бачите, обидва види ювелірних виробів можуть бути яскравими й ідеальними для святкових образів і водночас стриманими й елегантними для роботи. В ідеалі – мати у своєму коштовному арсеналі ці дві прикраси одночасно, адже це класика, яка ніколи не виходить із моди. Тож досить вагатися. Запрошуємо вас до онлайн-магазину і бутиків Столичної Ювелірної Фабрики™ у Києві, Черкасах, Дніпрі, Вінниці, Івано-Франківську, Харкові та Львові, де ви зможете купити першокласні прикраси без удару по гаманцю — зі знижкою до 70%.

keyboard_arrow_up