Як правильно обрати колір шарфа жінці? (Новини компаній)

Як правильно обрати колір шарфа жінці? (Новини компаній)

Шийні аксесуари – завжди стояли на першому місці в гардеробі жінки. З їх допомогою завжди створюється вишуканий образ, завдяки чому можна завжди бути в тренді. В цій статті ми розповімо жителькам Хмельниччини як правильно підібрати шарф під пальто по кольору.

Обираючи шарф треба гармонійно поєднувати кольори пальто та аксесуару. Саме від цього буде залежати як виглядає створений образ. Додатковий колір має лаконічно підкреслювати основний тон, а не затемнювати чи конфліктувати з ним. Наприклад, шарфи постільних тонів відмінно гармонують з насиченими кольорами верхнього одягу.

Подумайте, який стиль верхнього одягу ви будете використовувати перед тим як вибрати шарф. Для спортивного варіанта, відмінно підійде об’ємний в’язаний шарф – снуд. Пальто суворого покрою слід розбавити аксесуаром з легкої тканини.

В підборі шарфу – немає обмежень. Безліч шийних аксесуарів в магазинах Хмельницького дозволяє обрати будь – що на свій смак та розсуд: палантини, снуди, класичні моделі. Прямокутні та квадратні, товсті та тонкі, довгі та короткі. Щоб виглядати привабливо та модно варто правильно підібрати шарф за розміром та фактурою.

Завжди було модне класичне чорне пальто. Під нього підійде практично будь-який колір додаткового аксесуара. Роздивимось кілька сполучень чорного пальто з шарфом, які рахуються найбільш відповідними один до одного:

  • Чорне та чорне – класичне сполучення, ідеально підходить для створення образу як в спортивному, так й в класичному стилі.
  • Чорне та червоне, це сполучення завжди виглядає безпрограшно та стильно.
  • Чорне та біле – цей варіант вражає своєю красою. Білий колір шарфу підкреслює благородний чорний та вигідно виглядає сам на його фоні.
  • Чорний та жовтий – ці кольори прекрасно доповнюють один одного. При цьому образ набуває нотку свіжості та тепла, на фоні похмурих днів.
  • Чорне пальто та синій шарф, джинси та сіро-блакитний джемпер – відмінний варіант на кожен день та для прогулянок по парку.

Багато хто при слові «рожевий» уявляє собі щоб ніжне та повітряне, наприклад, зефір. Здебільшого воно так і є. Але рожевий – це дуже модний колір, тому рожеве пальто це одне з направлень стендової моди. З яким же кольором шарфу воно буде поєднуватися?

Рожевий колір сам по собі самодостатній. Тому він має домінувати тільки в основній частині одягу. Пальто рожевого кольору, сірий снуд, джинси молочного кольору, чобітки та темно-сіра сумка – ідеальне поєднання кольорів. Ніжність та жіночність в образі допоможуть підкреслити блакитний, бежевий та поєднання світло-коричневих з рожевим тонів.

Шарфи – чорного, темно-синього, темно-сірого тонів, підкреслюють та відтінюють рожевий колір. Шийний аксесуар, у даному випадку, краще взяти у вигляді хустки. Щоб він не був основною деталлю в одязі, а тільки акуратно доповнював його.

Як правильно підійти до покупки шарфу? На що звернути увагу? До вибору треба віднестись серйозно, бо шарф несе подвійне навантаження – він має зігрівати та прикрашати. Пальто чи шубу з відкладним коміром треба носити з об’ємним шарфом, який закриває оголені ділянки шиї. Гарно підійде виріб з вовни грубої в’язки, бажано цікавої форми. Сенс у тому, щоб можна було заправити шарф у комір шуби, залишивши тільки ту частину, яка прикриває шию попереду.

Якщо ви носите куртку та пальто з коміром-стійкою обирайте гладкий шарф, його слід акуратно сховати під одягом. Для тих, хто не полюбляє носити шапки, відмінною альтернативою буде шарф-хомут.

Користуйтесь двома правилами при виборі кольору:

Ø Якщо ви віддаєте перевагу однотонному верхньому одягу, то шарф може бути яскравою, стильною плямою в образі, контрастність навіть добре.

Ø Якщо ви прихильник яскравого стилю в одязі, то шарф має бути однотонним без малюнка та поєднуватись з основним кольором одягу.

Не дивлячись на смаки та уподобання, не варто нехтувати правилами гармонії. Колір шарфа має відповідати природній зовнішності. Так, наприклад, дівчатам з червоненькою шкірою варто уникати зелених відтінків, які тільки підсилюють ефект почервоніння.

-         Дівчатам з блідою шкірою протипоказаний блакитний колір та його відтінки.

-         На білосніжні та яскраві шарфи слід звертати увагу смаглявим дівчатам.

-         Власниці русявого та світлого волосся мають обирати коричневий, золотий, оливковий відтінки.

-         Чорний аксесуар ідеально виглядає на брюнетках, підкреслюючи їх витонченість. А от рудоволосим з блідою шкірою не підходить чорний колір, він надає жінці хворобливий та втомлений вигляд.

Надати обличчю свіжість та сяйво допоможуть шарфики спокійних бежевих, рожевих та коралових відтінків. Крім того, обравши шарф грамотно, можна вигідно підкреслити колір очей. Бузковий, фіолетовий, лілові або рожеві хустки гарно відтіняють зелений колір очей. Дівчата з карими очима ефектно будуть виглядати з синім шарфом, а сірі очі виділяються на фоні оранжевих текстильних аксесуарів.

Отже, обравши правильно для себе колір будь якого аксесуару ви зможете завжди виглядати гарно та стильно. Користуйтесь нашими порадами та будьте модними!

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up