Як визначити тип шкіри та підібрати крем для обличчя? (новини компаній)

Як визначити тип шкіри та підібрати крем для обличчя? (новини компаній)

А чи знаєте ви, що молодість шкіри, зокрема на обличчі, безпосередньо залежить від зволоження. Тобто, якщо зараз ви оберете якісний, хороший кремчик за вигідною ціною, то зможете зберегти обличчя таким, яке бачите в дзеркалі, на тривалий період.

А крем для обличчя з такою характеристикою вам точно вдасться знайти на Cosibella. Проте, спробуймо розібратись, що саме і як обрати, аби ваша шкіра була вам вдячна.

Яка основна функція крему для обличчя?

Важливо знати, що креми та гелі складають базовий догляд за вашою шкірою, до того ж вони забезпечують необхідну дозу зволоження. Такі засоби є багатофункціональними, а тому, залежно від тих речовин, що входять до складу продукту, відповідають різним потребам шкіри. Зокрема, можна знайти денні легкі креми та нічні живильні. Обрати свій улюблений – справа не легка, проте реальна. Тому варто пробувати та використовувати базові поради.

Як обрати крем та на що звертати увагу?

З типом шкіри безпосередньо пов’язані і ваші потреби щодо крему, тому обов’язково враховуйте цей аспект. Саме стан шкіри та її певні особливості вказують на те, в чому шкіра відчуває певний дефіцит.

  • Суха шкіра, звісно ж, потребує регулярного зволоження, тому важливо обирати креми з мультивітамінами та поживними компонентами.
  • Жирна шкіра – особлива, проте те, що вона не потребує зволоження – це міф. Тому креми потрібно використовувати, проте обирати заспокійливі або з матуючим ефектом, які допомагають запобігати виникненню акне та прибирати з обличчя жирний блиск.
  • Якщо ж ваша шкіра чутливо, то чудовим вибором для неї є гіпоалергенні креми, що мають дуже легку текстуру, делікатно та дбайливо зволожують обличчя.

А ще, незалежно від типу шкіри, всі ми потребуємо належного захисту від ультрафіолетового випромінювання, до того ж регулярно і постійно, коли перебуваємо на вулиці, отож важливо придбати для себе ще й сонцезахисний крем зі спеціальними SPF-фільтрами.

Як визначити тип вашої шкіри?

Є чудовий універсальний тест, який рекомендують усі. Потрібно сухе чисте обличчя покрити повністю матуючою серветкою. Тож, якщо ні ній зовсім немає слідів, тоді у вас суха шкіра. Нормальною можна назвати її тоді, якщо у зонах підборіддя, носа та чола є лише ледь помітні відбитки шкірного сала. Комбінованою є та шкіра, що дає чіткі жирні відблиски у Т-зоні, тобто на чолі, носі та підборідді. А от якщо жирний блиск є у інших зонах також, то тип шкірі дійсно жирний.

Такий тест легкий, універсальний і не потребує ніяких складних маніпуляцій, проте доволі очевидно вказує на результати, тому визначити свій тип шкіри зможе кожна.

В інтернет-магазині Cosibella є широкий асортимент доглядової косметики і, зокрема, кремів для обличчя. До того ж у виборі продукції вам зможуть допомогти компетентні менеджери, до яких можна звернутися з будь-яким питанням.

Тому, якщо ви давно хотіли переглянути свій щоденний догляд, обрати щось справді корисне і красиве для своєї шкіри, то переходьте за посиланням, обирайте потрібний товар і замовляйте, щоб бути красивою та доглянутою постійно.

keyboard_arrow_up