Зручно та практично: 5 речей для весняного гардеробу сучасної жінки (новини компаній)

Зручно та практично: 5 речей для весняного гардеробу сучасної жінки (новини компаній)

Тепла весна спонукає дівчат та жінок якомога швидше скинути куртки та пальто. Але при цьому треба мати вже сформований базовий гардероб, який дозволить виглядати сучасно, стильно та жіночно. Цього сезону досягти бажаного ефекту не складно. Стилісти пропонують кілька практичних рішень, в яких поєднані всі три складові.

Тож, аби в теплу весняну погоду виглядати гарно та елегантно, при цьому не поступатися комфортом, радимо додати в свій гардероб наступні речі:

  • спортивний костюм з 2-х нитки;

  • повсякденний костюм з легких тканин;

  • квітчасті сукні;

  • сорочки та блузи;

  • джинси мом.

Купити жіночий одяг з цього списку можна на платформі Shafa, де представлені товари від вітчизняних та зарубіжних брендів. Але варто розібратися, за якими критеріями вибирати обновки.

Як обрати спортивний костюм на весну

Перш за все, зверніть увагу на крій. Моделі із затишним худі вже не зовсім підходять для теплих весняних днів. Краще, якщо замість нього буде або світшот, або футболка, або кроп-топ. В таких речах буде не спекотно навіть якщо стовпчик термометра підскочить вище +20 градусів.

Також є відмінність і в фасоні штанів. Вони хоч і спортивні, як і має бути, але тепер для них характерні 2 стильних риси: шов спереду по середині штанин та підкочений низ. Такий фасон виглядає більш жіночно, і дозволяє носити костюми не лише з кросівками, а поєднувати з лоферами та сумками в стилі кежуал.

Загалом, спорт-шик зараз стає дедалі популярнішим, тому варто потихеньку відходити від речей у відверто спортивному стилі.

Повсякденні костюми

Це справжній маст-хев, який має бути в гардеробі жінки. Але варто вибирати не абиякі, а сучасні моделі. Для них характерні такі риси:

  • прямі або вільні брюки-кльош від стегна;

  • блуза на запах чи на застібках, але з поясом;

  • легкі тканини: віскоза, шифон тощо.

Варто ще звернути увагу на кольори. Вони мають бути яскравими. Вітаються картаті поєднання, які вдало створюють візуальний ефект корекції фігури. До того ж, в такому одязі жодна жінка не залишиться не поміченою і точно буде виділятися з натовпу.

Квітчасті сукні

Вони не виходять з моди, але змінюються фасони та дизайн. В цьому сезоні в трендах такі особливості:

  • довгий крій;

  • приталені силуети;

  • квадратний або V-виріз (особливий шик, якщо це V-виріз з зав’язками);

  • крупний квітковий принт. Особливий шик – принт в стилі акварель, який створює романтичний настрій.

Кольорова гама різноманітна. Це можуть бути і поєднання білого з будь-якими іншими відтінками, і картаті комбінації. Також вітається декор у вигляді мереживних вставок на рукавах чи подолі. Загалом, квітчасті сукні – романтичний стиль, але при цьому досить стриманий та елегантний.

Блузи та сорочки

Без цих речей складно уявити весняний гардероб сучасної жінки. В ньому має бути хоча б одна, а краще і не одна, подовжена блуза чи сорочка. Причому, носити і те, і інше, можна як в повсякденних, так і в ділових образах.

Блузи слід обирати з об’ємними руками та декором у вигляді мережива, бантів чи гудзиків оригінального дизайну, вишивка та аплікації. Кольори для весни можна обирати як пастельні, так і яскраві, в залежності від уподобань.

Беззаперечним мастхевом цієї весни є сорочки: утеплені та тоненькі. Перші можна носити замість кардигану чи кофти в прохолодні дні, другі – в якості основного одягу, поєднуючи з джинсами. Причому, в моді знову клітинка. Але цього разу – вона крупна, багатокольорова і в більш світлих відтінках. Традиційні шотландки чи «барберрі» потихеньку втрачають актуальність.

Як обрати джинси

До сорочок та блузок оптимальною комбінацією на низ є джинси. Не здає позицій популярності модель «мом». Але цього сезону вона більш жіночна, охайна. Моделі, які виглядають наче на декілька розмірів більші, краще відкласти до пори, коли вони знову повернуться в моду. Кольори – традиційний блакитний и сірий. Доповнити образ можна шкіряним ременем.

Також не варто забувати про взуття. Цієї весни на піку популярності різноманітні зручні моделі: кросівки, лофери, мокасини. Головні вимоги – світлі кольори та більш об’ємний фасон.

keyboard_arrow_up