На Хмельниччині майже кожна друга сім’я живе у «хрущовці»

На Хмельниччині майже кожна друга сім’я живе  у «хрущовці»
Найбільше людей мешкає у трикімнатному житлі, кожна третя сім’я – у двокімнатному. А в кожного п’ятого домогосподарства області оселя із чотирьох кімнат і більше.

За даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств, що проводили працівники  державної статистики, переважна більшість родин Хмельниччини мають окреме житло – квартиру чи індивідуальний будинок. Дві родини із ста мешкають у гуртожитках, стільки ж займають частину індивідуального будинку.

За інформацією головоно управління статистики у Хмельниццькій області, житлові умови населення характеризують за допомогою двох груп показників – якості житла та його комфортності. Якість – це поняття більш об’єктивне і визначається певними нормами та стандартами, яких повинні дотримуватись усі виробники того чи іншого виду благоустрою нашого житла, яке оцінюється наявністю в ньому комунальних послуг.

На Хмельниччині централізованим газопостачанням забезпечені три оселі з чотирьох, в кожній сьомій користуються балонним газом. Водопроводом та каналізацією обладнані помешкання лише 54% домогосподарств області. Понад третина помешкань домогосподарств області мають гаряче водопостачання, в кожному десятому користуються газовою колонкою.

Відео дня

За міжнародними стандартами нормальні житлові умови передбачають наявність у помешканні чистої питної води. Серед наших краян лише половина домогосподарств для пиття та приготування їжі використовують воду з мережі водопостачання. Майже кожна третя родина бере воду з криниці або колонки в своєму дворі, кожна шоста – з громадської колонки або криниці.

Для того, аби дізнатися цифри, наведіть курсор на картинку. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • PAL

    (PAL) Що маемо, то маемо. И всимку маемо.
  • Олег

    новость ни о чем
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:43 У Лезневому обкрадали будинки. Підозрюваного затримали 12:14 Валюти помітно здорожчали. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:33 148 жінок з Хмельницької громади мають звання «Мати-героїня» photo_camera 10:46 У ДТП біля Славути травмувався велосипедист Від читача 18:28 Актуально про серцево-судинні захворювання | завідувач ВІКІР №1 КНП "ХОССЦ" Юлія САВІЦЬКА (відео) 10:24 На Хмельниччині можливі погодинні відключення світла 09:13 На Хмельниччині перевірятимуть автівки, речі та службові приміщення 20:31 «Такі діти народжуються раз в століття», – мати про загиблого 28-річного Богдана Власюка photo_camera 19:03 Взуття за 10 гривень, посуд – за 100. Репортаж із «барахолки» біля Кам’янецького переїзду photo_camera 18:22 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: кращі голи тижня (ВІДЕО) play_circle_filled 17:43 Двох братів підозрюють в організації схем кібершахрайства: виманили 4 мільйони, — прокуратура 17:20 Розбита голова та пошкоджене майно: деталі конфлікту між УПЦ та ПЦУ в Красилові play_circle_filled 15:41 Хмельницькі правоохоронці викрили схему незаконного переправлення чоловіків за кордон photo_camera 14:40 В Україні запустили електронну платформу про усиновлення 13:27 У центрі Хмельницького водій автобуса зачепив припарковане авто і зник з місця ДТП
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up