ТОП-9 хмельницьких Instaблогерів за версією ВСІМ

ТОП-9 хмельницьких Instaблогерів за версією ВСІМ
  • Життя в Instagram починають вести все активніше.
  • Наприклад, серед хмельничан є блогери-мільйонники або користувачі з десятками тисяч підписників.
  • Журналістка vsim.ua зібрала 9 корисних Instaблогерів з Хмельницького.
  • Дивіться, хто вони та чим діляться у своєму блозі. 

Соцмережі - частина життя сучасних людей. Займатися своїм “контентом” в Instagram стало не лише модним, а й корисним заняттям. Користувачі створюють дописи, знімають Stories, комунікують зі своїми підписниками - все це роблять систематично. Таким чином за життям блогерів спостерігають, як за цікавою кінострічкою. 

В Україні є блогери-мільйонники, імена яких відомі великій кількості людей. Наприклад, Софія Стужук із Києва, яка прославилася своїми домашніми пологами. Бізнес-вумен з Тернополя Таня Пренткович чи Саша Бо з Івано-Франківська, яка нещодавно опинилася в центрі уваги через розрив стосунків із чоловіком. Всі вони зібрали аудиторію шляхом показу свого життя. 

Такі блогери є і в Хмельницькому. Серед них - вагітна матуся та бізнес-вумен Анастасія Стадник. Блогерка має 2,2 мільйона підписників. Її блог побудований на розповідях про стосунки, материнство та ведення бізнесу. 

Відео дня

Без мільйонів глядачів, та з цікавим контентом - серед хмельничан є і такі блогери. Ті користуються соцмережею, аби донести до своєї аудиторії корисну інформацію. Наприклад, ту, що стосується їжі, спорту, догляду за собою, бізнес-порад або іншого. Журналістка vsim.ua зібрала 9 таких хмельничан. Дізнавайтеся про них більше. 

lia_obri

226 тисяч підписників

Подорожі, тренування, здорове харчування - саме ці ніші зайняла хмельницька блогерка. Серед її дописів завжди можна знайти кумедні історії, поради чи цікаві лайфхаки. Звабливі сідниці й стрункі ніжки - особливість її профілю.

На сторінці блогерки є історії про стосунки й рецепти смачних страв. Вона позиціонує себе, як тренер і дієтолог. Тож часто в блозі розповідає про власний марафон схуднення. Ділиться корисними спортивними звичками та своїм прикладом заохочує до занять спортом чималу кількість людей. “Випускаю армії струнких та сильних красунь”, - написано в шапці профілю lia_obri.

elena_mandziuk

1 мільйон підписників

Спорт, бізнес, фешн - все це про хмельничанку Олену Мандзюк. Про неї можна сказати блогерка зі смаком. У всіх аспектах свого життя жінка не забуває про естетику. Історія її блогу почалася з часів першої вагітності. Про це вона неодноразово розповідала сама. Мовляв, тоді їй бракувало спілкування. Тож вона знайшла себе серед відданих читачів, які не лише ставили “лайки”, а й підтримували вагітну Олену. 

Олена Мандзюк часто подорожує світом, ділиться з читачами стильними новинками в одязі й демонструє ведення свого бізнесу. Хмельничанка бореться за захист тварин та закликає любити себе і своє тіло. Блогерка відстоює ідею прийняття себе без косметики та зайвих фільтрів в Instagram. 

“Сила в щирості, в індивідуальності, в тому щоб бути собою, навіть тоді, коли це так сильно комусь не подобається”, - написала вона в одному зі своїх дописів.

alena_polevaya

26,6 тисяч підписників

Народний блогер - так називають хмельничанку підписники. Альона Польова - відома у Хмельницькому та далеко за його межами, як ведуча свят. Вона активна, яскрава та надихаюча. Її зачіска, одяг та стиль життя зовсім не схожі на інших. У своєму блозі Альона Польова розповідає про те, як стати щасливою. 

Вона ділиться історіями з власного досвіду. Говорить про стосунки з чоловіком і дітьми, успіх в різних сферах життя. Підписники звертаються до неї в direct із запитаннями, а блогерка відповідає на них у прямих ефірах. Від стосунків зі свекрухою до образ, які давно засіли всередині - такі теми підіймає Альона Польова. 

Окрім уроків щастя, блогерка проводить в Instagram майстер-класи та різні курси. А також Альона Польова часто подорожує. У мандрівках показує все так, як є. При цьому не використовує зайвих фільтрів чи яскравих слів для опису місцевості. Саме тому її блог - це корисна знахідка для користувачів.

navoytkogym

21,4 тисячі

Cпортивний блог - саме так можна описати сторінку цього хмельничанина. Пєтя Навойтко є тренером, який ділиться корисними порадами для прихильників спорту. Наприклад, в одному з дописів він опублікував підбірку потрібних добавок. В іншому - демонструє домашнє тренування. До речі, головною героїнею такого відео є наречена блогера, яка часто з’являється на його сторінці.

Крім спорту, Пєтя розповідає і про стосунки з чоловічої точки зору. Отож його блог теж входить до підбірки корисних. 

daria_popovych

103 тисячі підписників

Сторінка daria_popovych є корисною не лише для користувачів Instagram, а й для всіх хвостатих і чотирилапих. Хмельничанка є волонтером. У своєму блозі розповідає про допомогу тваринам. На власному прикладі демонструє, як це можна і потрібно робити. 

У її Stories завжди висвітлені фото безпритульних тварин, які потребують лікування, їжі або дому. Підписники daria_popovych активно поширюють такі дописи. В результаті, це є позитивним результатом для чотирилапих. 

alyona_gnap

66,9 тисяч підписників

“Допомагаю зрозуміти і отримати те, що хочеш”, - зазначено в шапці профілю блогерки. Її сторінка - справжня знахідка для тих, хто прагне гармонії з собою. 

Блог Альони Гнап, як цікава книга. Своїми розповідями вона часто мотивує і надихає. Мова її дописів - проста і доступна. Здається, ніби вона привідкриває завісу життя і готова впустити туди кожного свого читача. Користь блогу хмельничанки - знайти відповіді на питання, які давно турбують. Їх можна отримати саме у дописах блогерки.

marynabekh

427 тисяч підписників

Відома хмельницька спортсменка Марина Бех-Романчук активно веде сторінку в Instagram. У Stories вона часто відповідає на запитання підписників. Розповідає про стосунки зі своїм чоловіком і ділиться порадами, що стосуються спорту. 

Марина Бех-Романчук показує ритм, в якому живе. У ньому чимало змагань і ще більше тренувань. Процес останнього вона часто демонструє підписникам. Розповідає про ефективні вправи й показує, як їх правильно виконувати. 

lanas_diet

66,2 тисячі підписників

Консультант із харчування Світлана Левицька ділиться тим, що необхідно знати кожному. Це саме той смачний блог, якого, здається, не вистачало на тлі інших. Мета її сторінки - розповісти про корисну їжу, приготувати її й апетитно подати. 

Світлана Левицька має сучасний підхід до того, що вживає людина. Вона ділиться знаннями про корисну їжу. Розповідає про шкоду деяких продуктів, які є частиною раціону багатьох людей. Відеорецепти - невіддільна частина блогу. Все це виглядає смачно й подається під соусом “Корисно”. 

anna_svirovska

4 102 підписники

“Про секс просто і без сорому”, - так написано в шапці профілю сексолога Анни Свіровської. Її блог - знахідка для тих, хто хоче дізнатися про інтим та власне тіло більше. Хмельничанка розповідає про оргазм, ерогенні зони, контрацепцію, інтимний фітнес та багато іншого.

Крім цього, користь сторінки полягає у проведенні прямих ефірів разом з фахівцями інших спеціальностей. Наприклад, із гінекологом. Таким чином підписники отримують цікаву інформацію, яку не знайти на жодному іншому ресурсі. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Вікторія Олександрівна

    Масова деградація ....
    Знач власного життя нема,якщо спостерігають за чужим.Як це сумно 😔
  • Валентина Алексійчук

    Розвелося зараз тих блохерів як щурів,засирають мізки молоді непотрібною інформацією.
  • Oleksandr Krushelnytskyi

    Госпадііііііі(((
  • Andrii Furmaniuk

    Я навіть не знаю, яка рубрика тупіша, - «що не можна робити у цей день» чи фото блогерів. Ievgen Pervushyn, твоя думка?

    Ievgen Pervushyn reply Andrii Furmaniuk

    Andrii Furmaniuk та ну, тут хоч на дупки можна поглянути

keyboard_arrow_up