Блогер Шарій обізвав депутата Бурлика та жителів Хмельниччини (ВІДЕО)

Блогер Шарій обізвав депутата Бурлика та жителів Хмельниччини (ВІДЕО)
  • Відомий блогер присвятив відео хмельницькому депутату.
  • Дісталося від нього не лише Віктору Бурлику. 
  • Пообіцяв Шарій взятися і за хмельницьку поліцію.

"Король Хмельницького під офісом президента" відео з такою назвою облетіло соцмережі. Опублікував його блогер Анатолій Шарій. А мова йде про депутата Хмельницької облради від партії “Свобода” Віктора Бурлика. 

Конфлікт між блогером і депутатом тягнеться ще з президентських виборів. Час від часу на YouTube-каналі очільника партії Шарія з’являються відео, де фігурує хмельницький депутат. Однак цього разу блогер пішов далі. Крім образ у бік Бурлика, “на горіхи” дісталося і депутатам Хмельницької обласної ради, виборцям, які за них голосували, і місцевим правоохоронцям. 

Конфлікт розгорнувся на вихідних у столиці. Там проходила акція майданівських активістів, які вимагали розслідувати буремні події 2014 року. Був на ній присутній і депутат із Хмельницького. Як пояснив журналістам vsim.ua Віктор Бурлик, до нього з питаннями підійшли журналістка і оператор від Шарія та почали провокувати на конфлікт. За його словами, частину розмови було вирізано, а відео змонтовано під акомпанемент самого Шарія.

Відео дня

Головне питання, яке звучало від журналістів: чи збирається Віктор Бурлик відповідати перед законом за напад на активіста, який у Хмельницькому агітував за партію Шарія? 

Мова йде про епізод, який мав місце у липні поточного року. 

Тоді, за словами Віктора Бурлика, конфлікт було вичерпано й активіст вибачився перед хмельничанами за свою участь у подібному заході. 

На відео Анатолій Шарій виклав свою версію подій. 

“Депутат Хмельницької обласної ради з ножем прийшов на мирну акцію людей із кульками у Хмельницькому і почав бити людину. Тепер це … вже в Києві під адміністрацією президента. Я дивлюся на цього депутата. По-перше, його обличчя багато чого говорить про його виборців. Нехай вибачать мені жителі Хмельницької області, але ж ви вибрали цього депутата. А ще, коли я дивлюся на цього депутата, я думаю, а чи не треба для таких депутатів місцевих рад проводити психіатричну експертизу… Це рівень, як я розумію всієї Хмельницької обласної ради”, - пояснив Анатолій Шарій у відеоблозі.

Також він зазначив, що Хмельницькі активісти на чолі з Віктором Бурликом залякували прихильників Шарія, а місцева поліція на це “закривала очі”. 

“Жителі окремих регіонів, чомусь помилково вважають, що вони можуть говорити за всю Україну. Я поважаю жителів окремих регіонів. Але в даному випадку було наше недоопрацювання, я лише вчора дізнався, що активісти не подали заяву на Бурлика, а місцева “поліція” звісно ж не помітила нічого. Ми це виправимо. І будемо слідкувати, щоб ти, чепушило, отримав покарання за це та інші свої художні таланти. А якщо місцеві “правоохоронці” надумають тебе відмазувати, а я думаю так і буде. Тоді ми будемо їх “нагібать” через центр...”, - наголосив у відео Анатолій Шарій.

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті та у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Джон Уотсон

    Бурлик- це резиновий виріб, і є підозри, що вже використаний.
  • Іван

    Про Бурлика з кувалдою чув, про Шарія - не чув. Чим він "відомий"? Відео подивився. Якщо з нього щось вирізане, то чому Бурлик не оприлюднить "свою"  версію??? Біля нього було багато "однодумців" , які вели відеозйомку (судячи з відео)
  • Іван

    Про Бурлика з кувалдою чув, про Шарія - не чув. Чим він "відомий"? Відео подивився. Якщо з нього щось вирізане, то чому Бурлик не оприлюднить "свою"  версію??? Біля нього було багато "однодумців" , які вели відеозйомку (судячи з відео)
  • Голос

    А кому ви видаляете коментарi. А "ЗМI"?

    Анонім reply Голос

    Здесь они удалили все комментарии с переходом на личности (были нелестные отзывы и о Бурлыке, и о Шарие). Но да, модерация на этом сайте странная. Удаляют вполне безобидные вещи, но при этом, допустим, под этой новостью https://vsim.ua/Podii/vidsvyatkuvala-16-richchya-i-vpala-v-komu-shkolyartsi-iz-hmelnitskogo--10953140.html в комментариях очень грубо накинулись на пользователя с ником Ирина, которая сказала, что у нее ребенок-инвалид. Вот те (и некоторые другие) комментарии однозначно подлежат удалению (вот хотя бы этот: "Чого в праведної людини мають бути хворі діти?" и т. д.). Но они почему-то остались. Шарий вряд ли полезет на местечковый сайт о себе что-то читать. Насчет Бурлыка у меня вообще сомнения, читает ли он. А вот пользователь Ирина явно местная, часто что-то комменитрует, каково ей такие наезды от явно неуравновешенных личностей читать? Точнее, думаю, личность одна под разными никами. Ну, или из одной палаты, потому что накидываются уже не под одной темой (преимущественно темы о больных детях) и несут откровенный бред. Диагнозы ставят или отменяют.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up