Ексочільника комунального підприємства Хмельниччини оголосили в розшук

Ексочільника комунального підприємства Хмельниччини оголосили в розшук
Фото з відкритих джерел
  • Хмельничанина підозрюють у розтраті чужого майна. Йому «світить» до 12 років в’язниці. Наразі він, ймовірно, перебуває у росії.

Колишнього директора Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва Андрія Клименка оголосили в розшук як особу, що переховується від органів досудового розслідування.

Такі відомості з’явилися на сайті МВС.

Відео дня

Чоловіка підозрюють у розтраті чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем в особливо великих розмірах.  Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Нагадаємо, в січні 2021-го були запущені аудиторські перевірки комунальних закладів, які підпорядковуються Хмельницькій обласній раді. У комунальному закладі, який очолював Клименко, виявили розкрадання майна на суму майже 900 тисяч гривень.

Цілком ймовірно, що Клименко виїхав до росії. Бодай у серпні 2021-го він «засвітився» там в авторській програмі Ксенії Собчак, а в листопаді -  в шоу Андрія Малахова «Прямий ефір», де став 42-річним обранцем 66-літньої росіянки Катерини Терешкович.  У лютому 2022-го в ролі екстрасенса Клименка виступив в проєкті одного з російських блогерів.

10 січня, 14 та 19  Клименка в Україні викликають на допити до поліції.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (47)
  • Igor Chernogod

    А ви спитайте з тих хто його туди назначив.він ж не просто так туди прийшов
  • Юрій Михайлович

    О слупєню мене відправив в ЧС-ну ясно правда в очі колить та і баблоси в вигляді Франклінів не смердять...)))))
  • Tanja Freyuk

    Чому коли крадуть камазами ,не є наказними?
  • Надія Осадча

    І ніхто не підозрював навіть!

keyboard_arrow_up