Епатажний хмельницький гурт презентував нову пісню (ВІДЕО)

Епатажний хмельницький гурт презентував нову пісню (ВІДЕО)
Фото - стоп-кадр з відео
  • Присвятив творіння усім українських захисницям.

«Марічка» - новий хіт метал-гурт «Surface Tension».

Хмельничани присвятили його українкам, які нині боронять Україну від окупантів. У кліпі використали світлини чарівних захисниць зі зброєю в руках і шматочки відео.

«Пісня про наших валькірій, наших стрілкиць, наше все, - написали у соцмережах. - Дякуємо всім дівчатам, хто прислав свої фото та відео. І окремо дякуємо нашому побратиму Тарасу Збройовому за гітарне соло і вклад в збройову культуру. Щоб гарний ствол стояв у кожній хаті!»

Відео дня

За два дні, до слова, пісня набрала понад 12 тисяч переглядів у ютубі.

У соцмережах фанати захоплюють творінням.  

Нагадаємо, у березні «Surface Tension» говорила вся Україна. Хмельничани наробили галасу піснею-посланням до росіян - «Ми вас всіх уб’єм!» Відеоряд до пісні змонотовано з документальних записів подій, що відбулися з 24 лютого. На відео - полонені окупанти, відеозаписи мародерства й звірств, які вчиняли росіяни, спалені колони російської техніки, кадри знищення загарбників українськими військовими.

«Палимо танки з ночі до ранку, трупами встелено край» - співається в пісні. Хмельничани не стримувалися в емоціях й вживанні ненормативної лексики. Через неї кліп й заблокував ютуб.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олександр Назаров

    Молодці дівчата так тримати слава Україні героям слава ЗСУ.

keyboard_arrow_up