Хмельничанка потрапила у сотню найкращих студентів України

Хмельничанка потрапила у сотню найкращих студентів України
  • Кабмін призначив 100 академічних стипендій студентам вузів за успіхи в навчанні.
  • Вони отримуватимуть 2480 гривень в місяць.
  • В список щасливчиків потрапила і Валерська Катерина, яка навчається Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

Уряд призначив академічні стипендії Кабінету Міністрів України студентам вищих навчальних закладів та аспірантам. Відповідне розпорядження опублікували на Урядовому порталі. 

Згідно з ним, стипендії призначили за визначні успіхи у навчанні. Загалом стипендіатами стали 100 студентів. Серед щасливчиків є і студентка із Хмельницького - Валерська Катерина Сергіївна. Дівчина навчається в Національної академії Державної прикордонної служби України  імені Богдана Хмельницького.

Нагадаємо, що з 1 листопада стипендії підвищили. Тепер розмір академічної стипендії становить 2 тисячі 480 гривень на місяць.

Відео дня

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up